Rák

Az igazság az, hogy igazából soha nem akartál senkivel sem flörtölni, de azért akartál alkalmazkodni ahhoz a személyhez, akivel jelenleg együtt vagy, hogy ne meneküljön rémülten az elköteleződés gondolata elől.

Így hát eljátszottad, és belementél a flörtölés gondolatába, ami SOHA nem te vagy. Mégis, jó móka volt. Valójában … több volt, mint szórakoztató, és a Merkúrral szemben álló Hold alatt úgy érzed majd, hogy itt az ideje kimondani, amit gondolsz, és ez az, hogy szerelmes vagy ebbe a személybe, és azt akarod, hogy ez a kapcsolat kizárólagossá váljon. Az időzítés megfelelő, és meg fogod kapni, amit akarsz. 2023. augusztus 31. tudatja veled, hogy ettől a dátumtól kezdve kizárólagos kapcsolatban leszel azzal a személlyel, aki eredetileg csak flörtpartnernek indult.

Minden jól alakul a számodra, kedves Rák.

Skorpió

Úgy érzed tehát, hogy itt az ideje és a megfelelő hely, hogy megkérdezd a jelenlegi szerelmi partneredtől, mit szeretne ettől a kalandtól.

Nem érzed úgy, hogy ha ilyen nyíltan tartod a dolgot, az egyikőtöknek sem tesz jót, és őszintén szólva érzed, hogy a hűség és az odaadás fájdalmai rúgnak beléd, ahogyan nálad is, kerves Skorpió. Ha egyszer elkezdesz „szerelmet” érezni, nagyon szeretnéd tudni, hogy ez az érzés kölcsönös. A Merkúrral szemben álló Hold idején az érzelmeid a magasba szöknek, és a párod körül kissé ideges lehetsz, ezért 2023. augusztus 31-én rögtön a lényegre akarsz térni. Mondd el a párodnak, hogy mi zajlik benned, és hogy mennyire szeretnéd, ha ez a kapcsolat valóban kizárólagos lenne. A fellángolás jó móka volt, és ez juttatott el idáig, de most itt az ideje, hogy felpörgessétek a dolgokat. Ez ma fog megtörténni.

A fellángolásból a kapcsolat történelmivé válik! Előre!

Halak

RENDBEN. Lejárt az idő. Elég volt ebből a fellángolásból.

Itt az ideje, hogy a valóságba kerülj, és ez számodra egy kizárólagos kapcsolatot jelent. A fellángolás megtette a hatását; eljutottál arra a helyre, ahová el kellett jutnod ahhoz, hogy meglásd, milyen értéket képvisel az a személy, akivel együtt vagy, és bizonyította, hogy ő komoly kapcsolatra való. A 2023. augusztus 31-én a Merkúrral szemben álló Hold alatt azt fogod mondani neki, hogy szükséged van arra, hogy ez a kapcsolat kizárólagossá váljon, hogy túlságosan birtokló vagy ahhoz, hogy így tartsd nyitva, és hogy szükséged van valamiféle biztonságra. Szükséged van arra, hogy megmutassa, hogy ez számára rendben van, mert ha ez rendben van, akkor semmi sem állhat az útjába annak, hogy ti ketten kizárólagossá váljatok. Addig nem hagyod el Augusztot, amíg nem kapsz választ, és ezt meg is fogod tenni, kedves Halak.

Megkapod a választ, amire már régóta vágysz.

X