Bika

2023. június 24-én nincs időd görcsölni, ami az agyadon keresztül fog menni, hogy világosan kimondhasd: azt akarod, hogy ez a fellángolásod „igazi dologgá” váljon. Lehet, hogy nem így kezdted el érezni, ezért ezt a kapcsolatot egy szórakoztató, nem kötelező jellegű fellángolásnak tekinted.

Mégis, a Szűz Hold idején a szíved mélyén tudod, hogy érzel valamit ez iránt a személy iránt, és egészen biztos vagy benne, hogy ő is ugyanezeket az érzéseket táplálja irántad.

Azt is érzed, hogy szeretnél valami szilárdat, valami olyat, amiben hihetsz, és ha ezt nem adod a másiknak tudtára, akkor olyanná morfondírozhat, aki gondtalanná válik körülötted. Látod a lehetőséget ebben a személyben, és szeretnéd kivárni; nem akarod elveszíteni, ezért ma kizárólagosságot javasolsz neki.

Ikrek

Nem vagy benne biztos, hogyan keveredtél egy fellángolásba, de a fellángolás az, ami, és ha őszinte akarsz lenni magadhoz, sokkal jobban szeretnél egy kizárólagos kapcsolatot. Megpróbáltad, és most itt vagy, és 2023. június 24-én járunk, az égen pedig a Szűz Hold tranzitja áll.

Oké, adtál a régi főiskolás sztorinak, és most készen állsz arra, hogy újra önmagad légy, ami azt jelenti, hogy a Szűz Hold idején megkeresed a flörtpartneredet, és megkérdezed tőle, hogy komolyan gondolja-e, hogy esetleg exkluzív dolog legyen ebből, és ne csak egy villanás.

Tiszteletben tartod a flört ötletét, de ez SOHA NEM TE vagy. Te kapcsolatot szeretnél, és a veled lévő személy kapcsolatra valónak tűnik, szóval miért ne folytatnád ezt? Kedves Ikrek, nincs okod rá, hogy ne tedd, szóval … vágj bele.

Bak

Most vagy soha. Mit érzel a jelenlegi pároddal kapcsolatban, ami most egy fellángolásnak tűnik. Most, hogy mi a tisztességes a szerelemben és a háborúban, te inkább az a személy vagy, akinek szüksége van valami szilárd dologra, amire várhat, és bár ez a fellángolás szolgálta a célját – bármi is volt az -, úgy érzed, hogy megbízhatsz ebben a személyben, és meglátod, hová vezethet a dolog.

A 2023. június 24-i Szűz Hold idején úgy találod, hogy mindez ésszerűnek és követésre érdemesnek tűnik. Valóban?

Nos, ezt sosem tudhatod meg, hacsak meg nem próbálod, és mivel nagyon bátor ember vagy, meg fogod próbálni, és nulla ellenállásba ütközöl, mivel az a személy, akivel kizárólagos kapcsolatot szeretnél, végső soron beléd van esve. Ő is ugyanolyan nagyon akarja, mint te, szóval … üsd a vasat, amíg meleg.

X