Rák

Az utolsó dolog a világon, amit hagyni fogsz, „úgy, ahogy van”, az a romantikus kapcsolatod állapota, és ez azért van, mert ebben a pillanatban nem tudod, hogy hol állsz. Együtt vagytok, vagy ez csak egy fellángolás, ami végül is le fog futni, és semmi remény sincs arra, hogy hosszú távú kapcsolat alakuljon ki belőle?

A 2023. szeptember 22-én a Hold fényszöge alatt a Szaturnusszal, nem akarsz tovább várni, hogy kiderüljön.

Nem bánod, ha a partnered azt mondja neked, hogy nem akar kizárólagos kapcsolatot; te csak tudni akarod. Nagy az esélye azonban annak, hogy mégis szeretne veled exkluzív lenni, de eddig túlságosan félt felhozni a témát. Neked és a bátorságodnak, a pimaszságodnak és a szaturnuszi bátorságodnak tudnod kell, hová vezet ez a dolog. Beviharzol a szívébe, és máris megvan a válaszod: exkluzív lesz!

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek a legjobb párkapcsolati partnerek 2024-ben

Oroszlán

Úgy gondolod, hogy ha valaki kapcsolatban van veled, akkor természetesnek kell feltételeznie, hogy örökké veled akar lenni, hűségesen és odaadóan. Te sem akarsz kevesebbet, bár ti ketten még sosem hoztátok szóba ezt a témát.

Csak „feltételezték”, hogy kizárólagosak vagytok, de a Hold-Szaturnusz fényszöge elgondolkodtat olyan dolgokon, mint az elköteleződés, és eszedbe jut, hogy sokkal nagyobb biztonságban éreznéd magad, ha ti ketten csak úgy beszélnétek erről, mint „valódi, élőszóban”.

Ma van ez a nap. 2023. szeptember 22. van, és itt az ideje, hogy szolid szóbeli elkötelezettséget csikarj ki abból a személyből, akit a „párodnak” szeretnél hívni. Megkapod, amit akarsz, és büszke leszel arra, hogy elég bátor voltál ahhoz, hogy kiállj és kimondd, amit gondolsz. A partnered is meg fogja ezt köszönni neked. Neki is ugyanúgy szüksége volt erre, mint neked.

Ezt már olvastad?
Csodás napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek December 6-án

Szűz

Nem teszel semmit, hacsak nem egy az egyben, és ha romantikus kapcsolatról van szó, vagy az illető teljes mértékben elkötelezi magát, vagy elsétálhat. Szeptember 22-én, a Szűz-szezon utolsó napján jól kihasználod az erőviszonyokat, nevezetesen a Hold-Szaturnusz fényszöget.

A partnered elé állítod a választási lehetőséget: hosszú távra szól a dolog, vagy ez számára csak egy játék?

Kizárólagosságot akarsz, semmi mást, és felkészültél a legrosszabbra … miközben a legjobbat reméled. Ismét tudni fogod, hogy az erőfeszítéseid célba értek, hiszen erre volt szüksége a kapcsolatnak. Egyek vagytok a Szaturnusz hatalmas energiájával, és amikor a törvényhozásról van szó, hozzád fordul, kedves Szűz. Rúgj bele a rossz énedbe … megcsináltad!

X