Kos

Nagyon szeretnéd ezt a fellángolást a következő szintre vinni, de attól is félsz, hogy ha ez megtörténik, a szenvedély elapad, és egy olyan kapcsolatban ragadsz, amely az unalom felé vezető gyorsvasútra kerül. Minden, csak nem unalmas… ez a te mottód, kedves Kos. Mégis úgy tűnik, ez a személy sokkal többet kínál neked a fizikai vonzalomnál; szeretnéd látni, hová vezet az egész.

Itt jön a képbe a Mérleg Hold, ami május 29-én lesz. Érzed a csillagjegyed erejét, de olyan mértékig mérsékelheted, amennyire csak tudod kezelni. Készen állsz a következő lépésre, és jöjjön, ami jön, kedves Kos! Csak azt tudod, hogy bármi is történt közted és a fellángoló párod között, mostanra olyasmivé fejlődött, amit nem tudsz és nem is akarsz elengedni! Rendben van hát!

Szűz

Az történt veled, hogy elkezdtél felismerni bizonyos tulajdonságokat a személyben, akivel találkozgatsz, amelyek szavakkal kifejezhetetlenül vonzanak téged. Teljesen őrülten vonzódsz hozzá, de rájöttél, hogy ez túlmutat a vonzalmon. Őszintén érdekel ez a személy.

Ami talán fellángolásnak indult, az mostanra „helyzetté” nőtte ki magát, és ez a helyzet olyan módon ígéretes, amire nem számítottál. A Mérleg Hold alatt racionalizálod az érzéseidet ez iránt a személy iránt. Megpróbálod majd kideríteni, hogy van-e több ebben a fellángolásban a nyers szenvedélynél, és észreveszed, hogy – szent ég – biztos, hogy van még valami. Ezt te és a flörtpartnered is nagyon jól tudjátok majd, és május 29-én mindketten úgy döntötök, hogy kizárólagossá teszitek a kapcsolatotokat.

Skorpió

Amikor belementél ebbe a kalandba, azt hitted, hogy te irányítasz. Azt tetted, amit mindig is szoktál: védted a szívedet, és nem mutattál igazi érzelmeket. Így van ez jól, mert ha érzelmileg védve érzed magad, akkor odaadóan belevetheted magad a kalandba, amit meg is tettél. Ami most történik, az az, hogy a dinamika megváltozik, és a Mérleg Hold idején meglátod, hogy nem kell annyit rejtegetned magadból.

Ráébredsz arra a gondolatra, hogy ha megengeded magadnak, hogy érzelmileg jelen legyél, akkor talán még jobban élvezheted ezt az egészet. Még nem jöttél rá, hogy szerelmes lettél, kedves Skorpió, és egy szerelmes Skorpiónak az odaadásnak és a hűségnek kell játszania a főszerepet. Május 29-én te és a párod kizárólagossá váltok, mert a Mérleg Hold értelmet ad mindennek. Ez tagadhatatlan.

X