2023. április 26-án három csillagjegy karmikus kapcsolata véget ér. Az égbolton a Hold-Jupiter négyzete néven ismert, mindig is trükkös tranzit jelenik meg. Ezen a napon három csillagjegy néz szembe egy bizonyos igazsággal az életében.

A mai napon megismerjük és megértjük azt a gondolatot, hogy „semmi sem tart örökké” A mai napon a mulandóság érzése annak tudatában fog megjelenni, hogy egy nagyon erős és fontos kapcsolat most véget ér. Nem is lehet másképp; tudjuk, birtokoljuk, és akár szomorúvá, boldoggá vagy közömbössé tesz bennünket, csak egy dolog van kőbe vésve: karmikus és vége. Ma van az a nap, amikor az egyik nagyon erős karmikus kapcsolatunk elkerülhetetlenül véget ér. Legyen így.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Legyetek barátok vagy ellenségek, a mai napon véget ér a kapcsolatotok ezzel a személlyel. A karmikus kapcsolatok nem korlátozódnak a romantikus párkapcsolatokra; olyan okokból kötődünk emberekhez, amelyek néha számunkra ismeretlenek, de idővel megismerjük ezt a személyt, és úgy tekintünk rá, mint „sorsunk egy részére”.

Az a hátborzongató személy, aki úgy tűnik, mindig felbukkan? Nagyon is lehet, hogy ő egy karmikus kapcsolatunk. Az a volt szerető, akin sosem tudtunk túllépni? Karmikus kapcsolat. Egy szülő, akivel sosem jöttünk ki jól? Karma. Minden ott van, és az az érdekes, hogy … a karma nem tart örökké. Csak játssza a szerepét, és amikor vége, akkor vége.

Három csillagjegy érzékenyebb a Hold-Jupiter négyzetének hatására, mint mások, és ezen a napon meglátjuk, hogy ezek a csillagjegyek hogyan kezelik az elkövetkezendőket. Ami jön, az véget ér, és némelyikük jól kivárható.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy szívfajdalma meggyógyul június 8-án

Még a romantikus karmikus kapcsolataink is hajlamosak arra, hogy egy idő után lemerüljenek. Megtanultuk, amit meg kellett tanulnunk ezekből a karmikus kötelékekből, és most itt az ideje, hogy továbblépjünk. Semmi sem tart örökké, és ezen a napon, 2023. április 26-án, a Hold-Jupiter négyzetének tranzitja alatt megtanulunk búcsút venni.

Három csillagjegy, akiknek karmikus kapcsolata 2023. április 26-án véget ér:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X