Bika

Mivel Bika-korszak van, mostanában erősnek érzed magad, és ez azt is jelenti, hogy sok mindent tudsz kezelni, ami az életedben történik, és ami most történik, az az, hogy egy barátoddal megbékéltetek a barátságotok valóságával: ideje továbblépni.

A Nap és a Neptunusz fényszög tranzitja alatt te és ez a személy gondolatban boldogan mosolyogtok egymásra, mivel mindketten felismeritek, hogy már nem fontos és nem releváns a „legjobb barátok” szerepét játszani.

Mindig is szeretni fogjátok egymást, de megkaptátok egymástól amig kellett. Észrevettétek, hogy amikor összejöttök, az erőltetettnek és őszintétlennek tűnik; mintha mindketten túlságosan is igyekeznétek ezt a karmikus barátságot olyanná tenni, aminek nem kell lennie. Itt az ideje, hogy egy kézdogással pecsételjétek meg, és hagyjátok, hogy az éterbe áramoljon.

Rák

Te és egy barátod mindent megtettetek és mindent láttatok, és mégis … valami nincs rendben ezekben a napokban, és mindketten érzitek ezt. Valaha csodálatos barátságban voltatok, és olyan sokat tanultatok egymástól … ezt a kapcsolatot „karmikusnak” kell nevezned. Annyira … érdekes és termékeny volt a maga módján, de az idő és az áradat elmosta a szeretet egy részét, és ezen a napon, 2023. május 18-án, a Nap és a Neptunusz fényszög tranzitja alatt mindketten ráébredtek egy kellemetlen, szükséges igazságra: a barátságnak vége.

Vége, mert nincs többé semmi közös bennetek. Ez a karmikus kapcsolat nem veszekedés vagy félreértés miatt ér véget, hanem mert ez a természetes. Nincsenek többé olyan akadályok, amelyeket mindkettőtöknek együtt kell leküzdenetek. Mindketten tudjátok, hogy egymás idegeire mennétek, ha megpróbálnátok. Mindketten méltóságteljesen búcsúztok, ami a jövőben mesés emlékeket eredményez.

Nyilas

Úgy érzed, mintha annyira szerettél volna valakit … valamikor régen. Az a személy megváltoztatta az életedet, életre keltett és kíváncsivá tett … és te ugyanezt tetted érte. A kapcsolatotok egykor annyira lángolt, annyira ragyogó és fényes volt, mégis mattá tompult az évek során. Ahelyett, hogy hátradőlve végignéznéd, ahogy ez a felbecsülhetetlen értékű gyöngyszem zsákvászonná válik, te és ez a barátod úgy döntötök, hogy elváltok.

Május 18-án, a Nap és a Neptunusz fényszögének idején te és ő a szívetek mélyén tudni fogjátok, hogy ami köztetek volt, az különleges volt, de ez a „különleges” nem tart örökké, és ahhoz, hogy különleges maradjon, véget kell vetni neki, teljes egészében. Akárcsak maga az élet, ez is értékes, mert nem tart örökké, és a ti karmikus kapcsolatotok is ilyen. Örökké értékes, de csak az elmétekben. Ideje elengedni.

X