3 csillagjegy kiesik a szerelemből 2023. április 16-án

Bika

Az egyik ok, amiért véget vetsz a régóta ápolt szerelemnek, az az, hogy már nem érzed. Szívesen folytatnád örökké, de ez nem így alakult, és ahelyett, hogy hazudnál magadnak és megjátszanád magad, inkább tiszteled a másik embert, akivel kapcsolatban vagy, és inkább tudatod vele, hogy megváltoztak az érzéseid.

Talán még javultak is az érzéseid iránta; nem kell, hogy szerelembe ess, hogy szeresd, bár ő bizonyára jobban szeretné, ha örökké szerelmes maradnál belé. Lehet, hogy nehezen tudod ezt a gondolatot kommunikálni felé – és ki ne tudná? Nem az ideális beszélgetés, de ez az igazság, és bár nehéz lehet kedves szavakkal közvetíteni, megpróbálod, és sikerülni fog.

Rák

Az egyetlen nehéz dolog a mai napon számodra, kedves Rák, az, hogy hogyan mondd meg annak, akivel romantikus kapcsolatban vagy, hogy már nem vagy szerelmes belé. Nem vagy kedves a dologgal kapcsolatban. Mivel ideges vagy, túlkompenzálod, és a végén túl messzire mész az érzéseid magyarázatával, és az illetőnek fájni fog, ahogyan kifejezed magad.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

2023. április 16-án brutálisan őszinte leszel; már nem vagy szerelmes belé, de nem érzed úgy, hogy ennek feltétlenül meg kellene akadályoznia a dolgok előrehaladását. Lehetnétek barátok, nem igaz? Lehet, hogy nem fog tetszeni neki ez az ötlet, hiszen még mindig szerelmes beléd, és minél többet beszélitek ki a dolgot, annál rosszabb lesz a helyzet. Túlságosan ügyetlenül bánsz a szavakkal, és bár a szándékaid jók, a stílusod bántó és tapintatlan.

Bak

Tisztázni fogod az igazságot, amit már régóta tudsz: hogy már nem vagy szerelmes a partneredbe. Ez nem jelenti azt, hogy szakítotok, vagy bármi megváltozik, hiszen ezt a gondolatot már régóta dédelgeted. Amit még nem tettél meg, az az, hogy elmondtad neki, amit ma meg fogsz tenni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

De a helyzet a következő, kedves Bak: meg akarod bántani ezt a személyt, ezért ma kiadod ezt az információt. Azt akarod, hogy tudja, hogy bár szereted és tiszteled őt, olyan szakadás van köztetek, amelyet soha nem lehet majd helyrehozni. Persze, dolgozhattok együtt magasabb célokért, és élhettek békében, de 2023. április 16-án megszabadulsz attól a hazugságtól, amely azt állítja, hogy szerelmes vagy valakibe, akitől érzelmileg egyértelműen eltávolodtál.

X