3 csillagjegy kiesik a szerelemből július 11-én

Ikrek

Mindig is nagymértékben támaszkodtál a tudatalattidra, mivel úgy érzed, hogy minden intuitív dologra nagyon ráérzel. Ilyen vagy, és amikor a csillagjegyed egy olyan tranzit hatása alá kerül, mint a Merkúr-Csomópont négyzet, akkor olyan, mintha hirtelen gyors és szeizmikus változásra lenne szükséged az életedben.

Ez általában a szerelmi életedet jelenti, és miért? Mert ez a tranzit befolyásolja, hogyan értelmezed a kapcsolataidat, és a szerelmi kapcsolat az, amit a legközelebb tartasz magadhoz.

Lehet, hogy fontos neked ez a személy, de ha egyszer rájössz, hogy valójában már nem vagy szerelmes belé többé, a dolgok nagyon gyorsan megváltoznak, és erre van szükséged, különben az egész csak „duma”. Amikor a fejedbe veszed, hogy egy kapcsolatnak vége, akkor ennyi, nincs helye a beszélgetésnek. Erre fogsz rájönni 2023. július 11-én.

Nyilas

A csomópont-asztrológia mindig közvetlenül érint téged, mert annyira egyirányú és koncentrált vagy, hogy amikor elterelik a figyelmedet, mint ahogyan 2023. július 11-én a saját gondolataid is, akkor kiábrándulsz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Itt arról van szó, hogy a Merkúr-Csomópont tranzit alatt elfordítod a fejed a szerelmedtől, és azt látod, hogy a világ még mindig nélküle létezik az állandó látóteredben, és ez az, ami az egész homokvárat lerombolja.

A Merkúr-Csomópont tranzit rádöbbent, hogy túl sok időt pazaroltál egy személyre, és nem eleget saját magadra. Amint felismered, hogy már nem vagy szerelmes ebbe a személybe, nagyon gyorsan lépni fogsz, mert nem bírod ki, hogy ott maradj, ahol a dolgok megváltoztak, és ez fog történni ezen a napon, közted és a szerelmi partnered között. Kiszerettek egymásból, majd továbblépsz.

Vízöntő

A Merkúr-Csomópont négyszög tranzitja alatt nagyon nyilvánvalóvá válik számodra a kapcsolatodat tekintve, amelyben jelenleg élsz, hogy azáltal, hogy ezzel a személlyel vagy, sokkal többről maradtál le, mint amit hajlandó vagy magadnak beismerni, azonban ez a tranzit ráébreszt erre a valóságra, és ez kemény érzés.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Alapvetően 2023. július 11-én el akarsz majd távolodni attól a személytől, akivel eddig együtt voltál, elsősorban azért, mert már nem vagy szerelmes belé, de azért is, mert az életed elmegy melletted, és nem akarod azt gondolni, hogy az egész életed azzal telt, hogy ennek a személynek az arcát figyelted.

Többet akarsz az élettől, mint ez az egy ember, és bármennyire is kegyetlennek tűnik, a sütemény így morzsolódik, kedves Vízöntő. A Merkúr négyzete a Csomópontban villámgyorsan működik; nem várja meg, hogy te rendezd el. Megtörténik, és aztán… kész. És máris túl leszel a szerelmen, és továbblépsz a következő élményhez, ahogyan azt te akartad.

X