Kos

Lehet, hogy nem ezt vártad a partneredtől, de sokkal jobban odavan érted, mint gondoltad, és amit ma látsz tőle, az megmelengeti a szívedet. Június 5-én a Vénusz az Oroszlánban jár, ami azt jelenti, hogy ma semmi sem lesz félénk vagy gátlásos a szerelemmel kapcsolatban. A partnered biztosan mindent megtesz majd azért, hogy megmutassa neked, mennyit jelentesz neki, és ez eleinte még téged is meglephet, hiszen az Oroszlán ereje tényleg erősen érvényesül.

Csak néhány pillanatba telik, amíg alkalmazkodsz ehhez a szeretet- és gyengédségkitárulkozáshoz, de hamarosan rájössz, hogy pontosan ez az, amire vágysz a partneredtől: azt akarod, hogy gyengéd legyen, mert úgy érzed, ki vagy éhezve rá. Sosem bíztál abban, hogy ez a fajta nyers szeretet valódi lehet, de a Vénusz az Oroszlánban gondoskodik arról, hogy tudd, ha ez attól a személytől jön, akit a partnerednek ismersz, akkor ez az igazi, végig.

Nyilas

A Vénusz az Oroszlánban ma felpörgeti a jó hozzáállást, és úgy érzed, hogy te vagy a valaha élt legcsodálatosabb teremtmény, és ez nagyrészt azért van, mert van valaki az életében, aki ezt érezteti veled. Szeretetből ma, 2023. június 5-én sincs hiány, mert amikor a Vénusz az Oroszlánban áll a te égboltodon, ez a szerelemben édességként és biztonságként nyilvánul meg.

Volt már olyan napod, amikor nem aggódtál azon, hogy mit gondol vagy érez a partnered? Nos, a Vénusz Oroszlánban tartózkodása alatt a partnered minden kétséget eloszlat a fejedből, mert azt fogja mondani, hogy egyetlen célja, hogy örömet szerezzen neked, és hogy biztonságban érezd magad a megbízható szerelmében. Nem vagy hozzászokva ehhez a fajta szeretethez, de most, hogy belekóstolsz, talán nem is akarod, hogy valaha is abbamaradjon.

Bak

Június 5-én hátraléphetsz és nézheted, ahogy a szerelem teszi a dolgát veled, ami azt jelenti, hogy mindaz, amiről eddig lemondtál, itt van, hogy tudassa veled, hogy nem mondott le rólad. Te és a párod hamarosan megtapasztaljátok a Vénusz erőteljes hatását az Oroszlánban, ami nem tréfa, és ilyenkor a szerelmi viszonyotok gyógyító erejévé is válhat.

Lehet, hogy eddig azt hitted, hogy a szerelmi életed a végét járja; amivel nem számoltál, az egy csoda, és a mai nap elhozza ezt a csodát az Oroszlánban járó Vénusz asztrológiai formájában. Van remény, és ez nagyon is él, kedves Bak. Tehát még ne dobd ki ezt a kapcsolatot; tarts ki, és nézd meg, mit tartogat számodra a partnered a mai napon, mert nagyon is lehet, hogy megvilágosító, szeretetteljes és átalakító erejű lesz.

X