3 csillagjegy megállíthatatlanul szerelmes 2023. augusztus 13-án

Kos

Végre rádöbbensz, hogy a mai nap a legjobb arra, hogy elmondd, amit mondani szeretnél valakinek, aki rabul ejtette a szívedet. Úgy érzed, hogy egyetlen életed van, és miközben a Hold fényszögben áll a Marssal, úgy érzed, hogy most vagy soha. Itt az ideje, hogy megtedd azt, amiért idejöttél, és ez, kedves Kos, a boldogság. Boldog vagy partner nélkül is, de ha lenne, az nagyon jó érzés lenne, és ha őszinte vagy magadhoz, inkább egy társsal élnéd ezt az életet.

Hé, ilyen vagy te, és brutálisan őszinte lettél magadhoz azzal kapcsolatban, hogy egyedül akarod-e ezt csinálni vagy sem. A Hold és a Mars fényszöge alatt tudni fogod, hogy NEM, nem akarod ezt egyedül csinálni, és mivel őrülten szerelmes vagy abba az egy személybe, ma van itt az ideje, hogy tudasd vele, hogyan érzel. Megállíthatatlan vagy!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

A Hold fényszögében a Marssal úgy érzed, hogy te vagy a legfőbb tekintély, és ha akarsz valamit – bármit – könnyen el fogod érni. Amit akarsz, az azonban nem egy dolog. Hanem egy személy, akinek érzései és személyisége van, ezért nem követelheted, hogy csak úgy megjelenjen és szeressen téged. Ezzel nincs is gond, hiszen 2023. augusztus 13. megkönnyíti, hogy ezt a személyt anélkül is magadhoz vonzd, hogy sokat kellene tenned.

Ezen a napon annyira vonzó vagy, hogy bárkit megkaphatsz, akit csak akarsz, de csak egyetlen emberre van szemed, és a nap végére ez a személy nem fog tudni ellenállni neked. Megállíthatatlan természeti erő vagy. Ha valakit célba veszel, ő is célba vesz téged. Ezen nem lehet segíteni a Hold-Mars fényszöge alatt.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Nem bánod, hogy egyedül vagy, és ez főleg azért van, mert annyira különleges vagy, hogy csak akkor lennél együtt valakivel, ha az illető a te elképzelésed szerint tökéletes. Nos, tudod mit? A tökéletes ma, 2023. augusztus 13-án, a Hold és a Mars fényszög tranzitja alatt érkezik hozzád. Ez azonban nem egy vadidegen, aki most érkezett. Ez valaki, akit már régóta ismersz, de csak ma döbbensz rá, mennyire különleges.

Hirtelen minden védekezésed megszűnik; nem érdekel, hogy megsérülsz vagy győztesen emelkedsz fel. Csak azt tudod, hogy ebben a pillanatban élsz és virágzol, és hogy ez a személy az, aki boldogabbá tesz, mint valaha. Az iránta érzett szerelmed megállíthatatlanná, féktelenné, túláradóvá és mindent áthatóvá válik. Csináltál már valamit félmegoldásokkal, kedves Nyilas? Nem igazán. Élvezd a szenvedélyt!

X