Kos

Nem véletlenül bánod meg azonnal, ha elmondod valakinek a legmélyebb, legsötétebb titkodat, és ez azért van, mert okos vagy. A Hold Neptunusszal való együttállásakor impulzív és önfejű is lehetsz, és 2023. augusztus 4-én az a hajlamod, hogy beleugrassz a dolgokba, felülírhatja a megfontoltságodat. Így amikor elárulod a nagy titkodat, tudni fogod, hogy innentől kezdve az a személy, akivel ezt most megosztottad, hatalmat gyakorol feletted.

Bár senki sem gondolkodik ilyen irányban, az igazság az, hogy … te igen, mert te egy álruhás hadseregparancsnok vagy, és most már tudod, hogy … bár jól esett kiadni a titkodat, az a személy, aki tudja, a fejed fölött tarthatja ezt a titkot. Vajon megtenne ilyesmit? Valószínűleg nem, de sosem tudhatod, mikor próbál meg leleplezni téged, ugye? Ez okozza a megbánásodat.

Bika

Őszintén szólva, nem érdekel, hogy ki tudja a titkaidat, és ki nem, hiszen soha nem is érdekelt „annyira”. Nem tartasz semmit, amit tettél, olyan értékesnek, így ha valami „intenzív” és állítólag „titkos” dolgot osztasz meg, nem ragaszkodsz hozzá annyira. Egészen a mai napig, 2023. augusztus 4-ig, amikor is a rossz ember kezébe kerül a titkod, és nem engedi, hogy emiatt a tiéd legyen.

A Hold a Neptunusszal való együttállás alatt a titkod olyan ember fülébe jut, aki hajlamos elítélni téged – ez több mint valószínű, hogy egy szülő lesz. Ők ezt most ellened fogják felhozni, és ez elég nyomasztóvá válhat. Bár lehet, hogy nem ragaszkodsz magához a titokkal járó cselekedetekhez, de úgy fogod találni, hogy a titok visszatartása stratégiai lépés. Legközelebb légy óvatos. Nagy megbánást okozhat, ha ma rossz emberrel osztod meg az életed.

Skorpió

Néha-néha megérted, hogy szabadon és korlátozások nélkül akarsz élni. Felelősséget akarsz vállalni az életedért, és anélkül akarod élni, hogy bármi rosszat éreznél azért, amit valaha is tettél. Bár ez csodálatra méltó, sőt, másoknak is jó javaslat, a mai, 2023. augusztus 4-i nap szorult helyzetbe hoz téged.

Ma, a Hold és a Neptunusz együttállása során a teljes kitárulkozás iránti vágyadban egy barátodnak elmondasz egy titkot, amely évek óta gyötör. Túl sokáig volt valami rejtegetnivalód, és úgy érzed, hogy ahhoz, hogy felülkerekedj ezen a szégyenérzeten vagy rettegésen, meg kell osztanod, mi folyik itt. Bumm! Azonnali megbánás. Ezt kapod, amiért ezen a napon megosztod a bensőséges titkodat. Fogd vissza magad, ha tudod. Ne feledd, nem annyira arról van szó, hogy mi alkotja a titkot, mint inkább arról, hogy meg kell osztanod. Ha a következmények miatt rosszul érzed magad, akkor mi értelme megosztani? Passzolj!

X