Oroszán

Amikor azt hiszed, hogy igaz barátok jelenlétében vagy, akkor örülsz, és buzgón szeretnél a kedvükben járni. És az egyik módja annak, hogy szereted szórakoztatni az embereket, az, hogy saját életed történeteit meséled el. Mások előtt káprázatos vagy, és félelmet nem ismerő is. A június 13-i Hold-Plútó tranzitja alatt azt tapasztalhatod, hogy talán éppen túlzásba esel, és bár azt hiszed, hogy jól „olvasol a szobában”, úgy tűnik, nem vetted figyelembe, hogy nem mindenki szerelmes beléd.

Hihetetlenül elbűvölőnek találod magad, és miért ne imádna téged mindenki? Mégis, mivel a Hold négyzetben áll a Plútóval az égen, könnyen előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amikor túl sokat fecsegsz, és ezzel elfordulsz valakitől. Látni fogod, hogy ez megtörténik, és megbánod, hogy kinyitottad a szádat.

Bak

Mindannyian barátokra vágyunk, és már eleget vesztettél közülük ahhoz, hogy tudd, az élet nem olyan szórakoztató, ha nincsenek haverok, akikkel megoszthatnád az egészet. Június 13-án egy régi barátoddal tartod a kapcsolatot, és a „dolgotok” része, hogy panaszkodtok egymás jelentősége miatt. Te a kapcsolatodról szónokolsz, ők pedig a saját párkapcsolatáról szellőztet információt.

A Hold-Plútó tranzitja alatt a panaszok megosztása szórakoztatónak tűnik, mintha ez összekötne téged ezzel a személlyel, és furcsa módon úgy érzed, hogy valami exkluzív dolog van köztetek. Amit nem veszel észre, hogy kapcsolatban áll azzal a személlyel, akiről szónokolsz, és bár több mint valószínű, hogy soha nem fog téged beköpni, amit ma leleplezel, az aggodalomra adhat okot … és megbánásra. Gondold meg kétszer is, hogy megosztasz-e olyan titkokat, amelyek a romantikus partnereddel kapcsolatosak!

Halak

Június 13. megadja neked azt, amire mindig is vágytál: egy barátot, akivel megoszthatod a titkaidat. Bár ez a személy már régóta az életed része, mégsem mondtál el neki „mindent”. A Hold-Plútó négyzetének átalakító tranzitja alatt változtatni akarsz majd a barátságon, és új dinamikát vezetsz be: a titkok megosztását.

Már nagyon vágytál arra, hogy valakinek elmondd a halálos, sírig tartó titkaidat, és ezen a napon úgy döntesz, hogy belevágsz. Amint a szavak elhagyják a szádat, azonnal elfog a megbánás; mit is gondoltál? Nem arról van szó, hogy a barátod nem megbízható … vagy … nem az? A pokol, aminek ma kiteszed magad a létfontosságú információk megosztása miatt, már-már a pszichopatával határos … és egyszerre ostoba.

X