3 csillagjegy megbánja, hogy elmondta egy barátjának a titkát 2023. május 11-én

Kos

Hoppá, már megint megtetted. Megosztottál valamit egy barátoddal, és most teljes paranoiában élsz, és azon gondolkodsz, hogy miért adtál ki ilyen privát információkat. Május 11-én, a Hold- Merkúr tranzitja alatt azonnal megbánsz majd bizonyos információkat, és meggyőzöd magad, hogy barátságból tetted, hogy megmutasd egy barátodnak, mennyire „rábízod az életedet”.

Nos, jobban teszed, kedves Kos, ha az életeddel is megbízol bennük, mert amit most megosztottál vagy meg fogsz osztani, az egyértelműen zsarolóanyag, úgyhogy jobb, ha elhiszed, hogy ez a személy nem fogja elárulni a titkodat. Most már tényleg van valamije feletted, és ezt nem tudod kiverni a fejedből. Lehet, hogy túl messzire viszed a dolgot, és az igazság az, hogy valószínűleg annyira megbízható, mint amennyire te hiszed… vagy mégsem? Az idő majd megmondja.

Ikrek

A Hold-Merkúr négyzete alatt ez a kis titok kipattan a szádon, és ezredmásodperceken belül megbánod, hogy megszülettél. Nem arról van szó, hogy nem bízol abban, akivel épp most osztottad meg a nagy titkodat, hanem arról, hogy sosem tudhatod, hogy amit most mondtál, az nem fog-e visszaütni rád. Május 11-én egyike leszel azoknak a nagylelkű „barátságos” embereknek, amikor „olvasol a szobában”, és biztonságban és meghitt hangulatban érzed magad, mintha a legjobb lenne ilyenkor, ha megosztanád a titkaidat, hogy tovább fokozd ezt a meghitt érzést.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bár lehet, hogy ő is megosztja veled az egyik nagy titkát, az, amit te fogsz megosztani, rossz fényben mutathat téged. Nem vagy büszke arra, amit tettél, de ha elmondod valakinek, az valahogy oldja a nyomást, amíg rá nem jössz, hogy épp most festettél magadról egy totális bunkó képet. Oké, most már tudják. Vajon felróják majd neked?

Nyilas

Május 11-én a nap nagy részét azzal töltöd, hogy egy titkot, amit valakinek elmondtál, olyan dologgá finomítasz, ami valójában meg sem történt. Azonnal megbánod, hogy megosztottál egy titkot egy barátoddal, de ezt a titkot nem tudod magadénak tudni, mint valóságot, ezért meghátrálsz, és úgy teszel, mintha „csak vicceltél volna”. Sajnos a Hold-Merkúr négyszög alatt minél jobban meghátrálsz, annál inkább úgy nézel ki, mint Lady Macbeth: bűnösnek tűnsz, és ezért felhívod magadra a figyelmet.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Véletlenül elengedted az igazságot, egyszerűen azért, mert meg akartad mutatni, hogy szabad vagy és könnyedén megbirkózol az elkövetett hibáiddal, de … vajon ez volt a helyes lépés? Vajon mindig a teljes őszinteség a legokosabb megoldás? Ezen a napon átgondolod, ha legközelebb ki akarod fecsegni a csúnya igazságot egy barátodnak, mivel ez a legutóbbi igazmondási eszkaláció megbánást váltott ki belőled.

X