3 csillagjegy megtalálja az igaz szerelmét 2023. április 24-én

Bika

Nem túl szörnyű ötlet, hogy Bika-szezon van ÉS megtalálod az igaz szerelmet, ugye, kedves Bika? A mai nap, április 24-e minden elképzelhető szerencsének a középpontjába helyez téged, és ezen a napon, a Nap – Csomópont együttállás tranzitja alatt pontosan tudod, hogy ki a numero uno szerelmed, mert egészen nyilvánvalóvá teszi számodra.

Ez lehet valaki, akit már ismersz, sőt, akár olyan is, akivel már kapcsolatban állsz, de valami olyan dolog fog történni ma kettőtök között, amitől mindketten meglepődtök, és azt mondjátok: „Hűha!”. Ez a „Woah” mindkettőtöknek megmutatja, hogy ami köztetek van, az nem csak nagyszerű, de úgy érzed, hogy … elrendeltetett. Nem csak összeilletek, hanem gyakorlatilag epikusak vagytok; a ti történetetek be fog vonulni az életed legjobb történeteibe. Jó neked!

Rák

Úgy érzed, hogy kifizetted az adósságodat az álmok és remények kozmikus bankjának, és ezen a napon, 2023. április 24-én végre úgy érzed, hogy „meghallgattak”. Olyan, mintha az univerzum végre rátért volna az aktádra, és úgy döntött, hogy most te jössz; a szerelmi életed most fellendül, és miért ne látna el a tökéletes emberrel … az igaz szerelemmel. Ez történik ma, kedves Rák, és akár el tudod fogadni, akár nem, úgy tűnik, hogy a szerelmi életed tekintetében valóban felsőbbrendű szerencse vár rád.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Megajándékoz a Nap és a Csomópont együttállásának tranzitja, amely a segítségedre siet, éppen időben, úgyhogy most ne add fel. Mindig is tudtad, hogy meg fogod találni az igaz szerelmet, ezért ne kételkedj benne, ha ez megtörténik, mert az univerzum szerint most te jössz. Állj a sor elejére, és szerezd meg, ami a tiéd, kedves Rák.

Mérleg

Mivel szeretsz értelmet adni az életednek, pontosan tudni akarod, hogyan fogod megvalósítani ezt az életre szóló álmodat; azt, hogy megtalálod az igaz szerelmet, és boldogan élsz vele, amíg meg nem halsz. Nos, mint tudjuk, a boldogan, míg meg nem halsz egy ideális lelkiállapot, amelynek megvannak az előnyei és a hátrányai; amit meg kell értened, hogy az a személy, akivel együtt töltöd az idődet, az teszi az egészet értékessé.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

2023. április 24-én, a Nap – Csomópont együttállás szerencsés tranzitja során rájössz, hogy ez a személy végig az életedben volt, és most, hogy készen állsz arra, hogy elengedd az ideálokat, nem jöhet szóba az a gondolat, hogy olyan valakivel töltsd az életed, akit félelmetesnek találsz – a szavakon túl -, és nem is lehet. Ha nem a tökéletességet keresed egy emberben, akkor lehet, hogy a második legjobb dolog a LEGJOBB dolog. Készülj fel a pároddal való találkozásra, kedves Mérleg!

X