Az asztrológiai előrejelzések szerint a retrográd Merkúr meggyógyít néhány összetört szívet, és boldogságot hoz a szerelemben ennek a 3 csillagjegynek.

1. Ikrek

Neked évek óta össze van a szíved, és ez már olyan dolog lett, amihez hozzászoktál. Bár furcsa kényelemérzetet nyújt, ugyanakkor megakadályozza, hogy felnőj és fejlődj azzá a csodálatos emberré, akivé válnod kell. Ez a tranzit hatással lesz a pszichédre. Ezt a fájdalmat időpocsékolásként fogod megtapasztalni. Ez lehetővé teszi, hogy megszabadulj a fájdalomtól. De minden perc, amit szenvedésben töltöttél, szükséges volt, és nem is lehetett máshogy. Most már készen állsz arra, hogy összetört szív nélkül kezdj új életét. Izgalmas időszak következik.

2. Rák

Talán mélyen elgondolkozol ezen az átmeneten, és amit kitalálsz, az kiút lesz a fájdalmaidból. Végül úgy döntesz, hogy továbblépsz, és megszabadulsz a múlt terhétől. Rájössz, hogy a régi szerelem miatti bánkódás időpocsékolás. A jó dolog az, hogy ezt a fájdalmat átmeneti és szükségtelenként fogadod el. A szakítás megtette a dolgát, és most teljesen felkészültél egy jobb jövőre.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 31-én

3. Skorpió

Meg kell védened magad, és nem engedheted, hogy bárki kihívást jelentsen számodra. Nagyon régóta fáj a szíved, és csak most veszed észre, milyen katasztrofális volt. A tranzit során megkönnyebbülést fogsz érezni, és ezt teljes mértékben ki kell használnod. Már nem kell terhet cipelned a vállaidon. Ami a múltban történt, nem megy vissza, és nem ad további betekintést. Meg kell szabadulnod ettől a megtört szívtől, és ki kell használnod az átutazás nyújtotta tisztaságot. Az egyetlen módja annak, hogy megszabadulj tőle, ha elhiszed, hogy ez valami jobbhoz vezet. Higgy az univerzumban, ez egy nagyszerű lehetőség a számodra ne hagyd ki.

X