Ezen a héten, szeptember 26-ig nehéz napok várnak ránk a pénzügyek területén, különösen hétfőn és kedden. Azonban 3 csillagjegy ellenáll minden kihívásnak, és nagy pénzt vonz.

Bika

A bikák nagyszerű ajánlatokat és kellemes találkozásokat várhatnak. A lehető legjobb módon optimalizálhatják az összes munkaidőt. Kedden és szombaton számíthatnak bizonyos problémákra és bajokra, de könnyen megoldják azokat, hasznot húznak belőle, és jobbra fordítják a helyzetet. Ők lesznek a leginkább sikeresek a karrier és a pénzügyek területén. Kreativitásuk segít abban, hogy valami újat hozzanak létre, és gyorsabban kijussanak a nehéz helyzetből. Higgy magadban és hallgass a megérzéseidre, jön a pénz!

Mérleg

A Mérleg olyan időszakra számíthat, amikor a pénz folyóként fog folyni felé. Minél többet dolgozik, annál több pénzügyi győzelmet és sikert ér el. Ezen a héten a csillagok melletted állnak, különösen, ha pénzügyekről van szó. Az emberek körülötted segítséget és támogatást várnak, és ne feledd – ha adsz, kapsz. A szeptember 20. és 26. közötti időszak jó lesz a sikerhez.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

Nyilas

Három biztos módja van annak, hogy boldogságot és pénzt hozz az életedbe – légy önmagad, tedd azt, amit legjobban tudsz, és alaposan tervezz meg mindent. Ezen a héten kétszer hatékonyabb leszel. A nyilasoknak abba kell hagyniuk valami új feltalálását, és arra kell összpontosítaniuk, amit a legjobban tudnak. Ez a hét bőséget hoz neked, ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy teljes mértékben szenteld magad a munkának. Üzleti utak is lehetségesek.

X