Szűz

Bár nem szereted ezt a bizonyos tulajdonságot magadban, mégis az a személy vagy, aki megragad egy lehetőséget, ha az a hasznodra válik, és ezen a napon, március 20-án ez a lehetőség az lesz, hogy olyan valakire koncentrálj, aki nem a romantikus partnered… és ez azt jelenti, hogy romantikus értelemben.

Más szóval, kész vagy megcsalni azt a személyt, akivel már elkötelezted magad, és a Nap-Plútó fényszöge miatt azt fogod hinni, hogy ez az új személy valahogy megmenti az életedet attól az unaloműzéstől, amit a jelenlegi kapcsolatod jelent.

Annyira ki akarsz lépni az elkötelezettségedből, hogy hajlandó vagy úgy bánni a jelenlegi partnereddel, mint valami szeméttel, amit ki kell dobni. Minden tétet erre az új személyre teszel, egyszerűen azért, mert egy foszlánynyi figyelmet szentel neked, ami több, mint amit a jelenlegi partnered ad neked. Nulla türelmed van, és hajlandó vagy mindennek véget vetni, csak hogy ezzel az új személlyel lehess.

Nyilas

Mindig is a fantáziádat követted, és ha ez azt jelenti, hogy teljesen átadod magad valaminek, ami nem is létezik, akkor ezt fogod tenni. Már elkezdted figyelmen kívül hagyni a partneredet, mert úgy gondolod, hogy már régen lemondott rólad.

A Nap-Plútó fényszögének idején megmakacsolod magad, és követelsz magadtól valamit: hogy soha többé ne nézz vissza.

A csalódás, amit a jelenlegi kapcsolatod jelent, annyira nem méltó az idődre és az erőfeszítéseidre, hogy hivatalossá teszed: kiszállsz. Továbbra is követni fogod a fantáziádat, ami mindig és kizárólag fantázia marad, és bár a partnered esetleg ellenkezik, gyorsabban meghátrál, mint vártad. Úgy látszik, neki is megvan a saját napirendje.

Vízöntő

A mai tranzit, a Nap és a Plútó fényszöge az idegeidre megy, és arra késztet, hogy máris túl akarsz lenni a dolgokon. A kapcsolatod a te szemszögedből nézve viccessé vált, és úgy érzed, mintha szándékodhoz hasonlóan már el is hagytad volna a területet.

A szívednek már nincs kedve ehhez a látszat fenntartására irányuló színjátékhoz, de nem akarsz olyan nagyszabású kijelentéseket tenni, amelyek valódi befejezést sugallnak.

Ehelyett a Nap-Plútó fényszögének energiáját arra használod, hogy még passzívabb-agresszívabb környezetet teremts, ahol egyikőtök sem néz szembe a valósággal, és a dolgok csak elsorvadnak a végtelen semmibe. „Miért is törődjünk vele?”. Ennek nem lesz jó vége.

X