November 21-én a Mars és a Plútó asztrológiai tranzitja jelez, hogy változások közelegnek, és célszerű felkészülnünk rájuk. A „felkészülés” itt azt jelenti, hogy el kell fogadnunk és tiszteletben kell tartanunk az utunkba kerülő változásokat, mivel ezek valóban a legjobbak számunkra. A Mars és a Plútó fényszöge rámutat arra, hogy szembenézzünk az előttünk álló változással.

Az év utolsó hónapjaiban gyakran érezzük, mintha minden leállt volna, de bár ezben van igazság, a tényleges életünk folyamatosan zajlik. Lehet, hogy bizonyos dolgok hátrébb kerülnek vagy elhalasztódnak, de ez nem akadályozza meg személyes fejlődésünket. Ez a tökéletes időszak a belső munka elkezdésére.

Három csillagjegy esetében ez azt jelenti, hogy tudatosak vagyunk arról, mit teszünk, hogyan jutottunk el az év ezen pontjáig, és azt tesszük, amit szeretnénk? Elégedettek vagyunk az eddigi döntéseinkkel? Virágzik-e a szerelmi életünk, és a bankszámlánk azt teszi-e, amit szeretnénk, azaz virágzik-e? A „virágzás” a kulcsszó, és a Mars és a Plútó fényszöge alatt láthatjuk, hogy a virágzás egyetlen módja az, ha elfogadjuk az életünkben bekövetkező változásokat.

Ezt már olvastad?
Hogyan segít a Vénusz, a Neptunusz és a Hold 4 csillagjegy kapcsolatainak javításában ezen a héten

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X