Ikrek

Úgy érzed, mintha a november többet akarna adni neked. Mégis tétován gondolod, hogy „ez” nem akar semmit, és hogy az érzés mögött álló agyak te vagy, vagyis… tudod, hogy többet akarsz, és mégis túl fáradt vagy ahhoz, hogy tovább nyomulj… most. Jelen állás szerint, 2023. november 21-én a Mars és a Plútó fényszöge az utadba áll, és ez egy kis önelemzésre késztet. Ez az év tizenegyedik hónapja, és tudod, hogy „valamit meg kell adni”, ahogy mondani szokták.

Amikor úgy döntesz, hogy racionálisan és kritikusan gondolkodsz az állapotodról, általában aranyat érő eredményre jutsz. Ez a nap azt mutatja, hogy nemcsak arra vagy képes, hogy megállapítsd, mi lesz a következő lépésed az életben, hanem felállítasz egy működőképes tervet… és a következő napokban el is fogod érni. Már elkezdted elfogadni a változást. Már elkezdtél virágozni.

Ezt már olvastad?
Hogyan segít a Vénusz, a Neptunusz és a Hold 4 csillagjegy kapcsolatainak javításában ezen a héten

Miközben tudod, hogy belerángat ez az esemény és az ünnepi vacsora, szem előtt tartod, hogy „mindez” hamarosan véget ér, ami az év végét és a vele járó nyúlós ünnepeket jelenti. Általában belevetnéd magad az egészbe, de idén másképp érzed magad. Bizonyos szempontból jobb érzés, mert végre elfogadtad, hogy sok mindenen kell változtatnod az életedben – és fogsz is.

X