Oroszlán

Van valami végleges abban, ahogyan az év ebben az időszakában érzed magad. 2023. november 21-én inkább a „essünk már túl rajta” gondolkodásmód jellemző rád, mintsem a parti mentalitás. Bár megjelennek a csinnadratták, észreveszed, hogy van benned valami, ami nem egészen „a pillanatnak megfelelő”. Miközben mindig azt mondják nekünk, hogy az egyetlen pillanat a MOST, te a jövőre gondolsz és a szívedet a jövőre irányítod, mert a jövő változást mutat.

A változásról szól minden, és a Mars és a Plútó fényszög tranzitja támogatja a vágyadat, hogy részese legyél ennek. Észre fogod venni, hogy már nem félsz annyira a nagy változásoktól, mint korábban. Ki tudja, talán csak öregszel, és rájöttél, hogy valahogyan, csodával határos módon végül minden magától megoldódik. Te is részese akarsz lenni ennek a változásnak; te akarod irányítani, hogy merre menjen.

Ezt már olvastad?
Hogyan segít a Vénusz, a Neptunusz és a Hold 4 csillagjegy kapcsolatainak javításában ezen a héten

Elfogadtad azt a gondolatot, hogy a változás jó. Már nem érzed fenyegetőnek. A Mars-Plútó tranzit alatt tudod, hogy sok minden vár rád – amint mozgásba hozod a mechanizmust. Ez az egész egy rúgás, és te megérted, Oroszlán. Érted, hogy ha nagy és pozitív változásokba akarsz belesétálni, akkor minden a hozzáállásodon és a hajlandóságodon múlik, hogy felállj és megragadd.

X