Nyilas

A változás gondolata olyasvalami, ami hosszú ideje körözik az elmédben… és a probléma az, hogy egész évben a változás lehetőségén rágódtál, de féléltelek attól, hogy ténylegesen megindítsd. 2023. november 21-én a Mars és a Plútó fényszög tranzitja bekövetkezik, és ez lehetővé teszi számodra, hogy belássd, hogy a változás, amit kívánsz, az a változás, amit neked kell elindítanod. Türelemre van szükség, de határozott tervre is.

A változás elfogadása számodra azt jelenti, hogy tudod, ez a változás arra rendeltetett, hogy valósággá váljon. Nem táplálsz hamis reményeket, és nehéz út vezetett el odáig, hogy még az elmédben is megbízhass benne. Most már látod az előtted álló utat, és ígéretesnek tűnik. Vannak célok, amelyeket elérhetsz, és amelyeket el is fogsz érni, de még nem vagy ott… egyelőre. Ezért kell kitartanod és türelmesnek lenned.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

Itt jön a trükkös rész: el kell fogadnod, hogy a célod eléréséhez időre van szükség, de a cél elérése elkerülhetetlen. A trükk itt az, hogy nem szabad kétségbeesned csak azért, mert még egy kicsit várnod kell. Már elfogadtad a tényt, hogy a dolgoknak az életedben meg KELL változniuk; ez az első lépés. A következő lépés az, hogy a megfelelő időben belemerülsz ebbe a változásba, hiszen van megfelelő idő. A jövő fényesnek tűnik; tarts ki, és ne add fel, Nyilas.

X