3 csillagjegy nem tudja megállni, hogy exére gondoljon április 11-én, a Merkúr-Lilith négyzetének köszönhetően

Kos

Valószínűleg nem az exedre gondolva kezdted a napot, de a nap folyamán lehet, hogy beszélgetésbe elegyedsz egy régi barátoddal, aki történetesen ismeri az exedet, és ez oda vezet, hogy te és ez a személy átbeszélitek a „régi időket”.

Mielőtt észrevennéd, a Merkúr-Lilith négyzete a csapdájába ejt, és az exed nevének említése az emlékek útjára küld – keményen. Túlságosan is romantikusan fogod ábrázolni ennek a személynek a helyét az életed történetében, és talán valamiféle hőst csinálsz belőle, mintha ő lenne „az, aki elmenekült”, miközben mégiscsak az, akinek maradnia kellett volna.

Ragaszkodsz az exedhez, még ha ezt nem is vallod be szívesen, és fantáziálsz arról, hogy visszatér az életedbe. Nem engedsz ebből a fantáziából, és a Merkúr-Lilith négyszöge biztosítja, hogy ez teljes megszállottsággá váljon.

Szűz

Minden alkalommal, amikor veszekedésbe vagy nézeteltérésbe keveredsz a jelenlegi partnereddel, hajlamos vagy az exedre gondolni. Ezt kiszámíthatóan tetted, és még a partnered is tud róla. Lehet, hogy neheztel rád emiatt, vagy nem is érdekli őt, de a fejedben ez az az idő, amikor ismételten felhozod a régi lángot, amíg már nem tudod megemlíteni őt.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A Merkúr-Lilith négyzete alatt nemcsak arra leszel hajlamos, hogy ennek a személynek a nevével és emlékével dobálózz, mintha ez valami olyasmi lenne, ami megvédhet téged, hanem komolyan elhiszed, hogy az exed a legjobb dolog, ami valaha történt veled, és miért-ó-miért engedted el?

A szíved mélyén tudod, hogy ez az ex megbántott téged, és hogy nem ő az igazi számodra, de 2023. április 11-én, a Merkúr-Lilith négyzet tranzitja alatt ő az, akit te „hősnek” nevezel. Micsoda drámát okozol!

Nyilas

Kedves Nyilas, a Merkúr-Lilith négyzetének tranzitja során ma a felszínre kerül a csúnya igazság, amikor megbékélsz azzal a gondolattal, hogy az egyetlen ok, amiért az exed megszállottja vagy, az az, hogy most egyedül vagy. Nincs senki, aki elterelhetné a figyelmedet, ezért ahhoz fordulsz, aki az utolsó volt a sorban, és az történetesen az exed, aki felemészti az unatkozó elmédet.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bármely más napon ez a személy szinte semmit sem jelent neked, de április 11-én nagyon kevés tennivalód és rengeteg fantáziád lesz, amit ki kell töltened.

Így aztán a Merkúr-Lilith négyzetének köszönhetően végtelen gondolatokkal töltöd meg az elmédet az exedről, erről a személyről, aki bármely más napon szinte semmit sem jelent. Sajnos ma csakis ő jár a fejedben. Lehet, hogy itt az ideje, hogy kreatívvá válj, a feleslegességgel szemben, kedves Nyilas.

X