A Hold-Mars tranzitja során a múlt erőteljesen, tagadhatatlanul megnyilvánul, és három csillagjegy számára ez nyomasztó és bosszantó érzéseket kelthet. Nem félünk a múlttól; mintha fel akarna minket falni, de hogy újra előjön egy időszakban, amikor úgy éreznénk, hogy vidámak és boldogok kellene lennünk, csak feleslegesen húzza az időt.

A három csillagjegy, amelyik a múltba ragad…
Ha valamit megtanulhatunk ezen a napon, 2023. november 22-én, az az, hogy sokkal nehezebb elengedni a múltat, mint gondoltuk. Ó, mennyire próbálkoztunk, különösen az ünnepi időszakban. Bár tudtuk, hogy így lesz; tudtuk, hogy lesznek olyan napok, amikor csak átadhatjuk magunkat a múltbeli kapcsolatoknak és azoknak az embereknek való gondolatoknak, akik szellemként élnek tovább az emlékeinkben.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Boldogok akarunk lenni, és előre akarunk nézni a jövőbe, és békében akarjuk tölteni a MOST-ot, anélkül, hogy az Emlékek útjára rángatnának minket. 2023. november 22-én, a Hold trinusz Mars tranzitja során ez az esemény elég erőteljes lesz ahhoz, hogy egy kicsit túlságosan is erősen emlékeztessen minket arra, hogy a múlt még mindig létezik… valahogy, és hogy még jobban meg kell próbálnunk kibékülni vele.

Lássuk, kik ők:

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X