3 csillagjegy rendkívül szerencsés a szerelemben ezen a héten, május 29. és június 4. között

Oroszlán

Amit a május 20. és 2023. június 4. közötti héten érezhetsz, az a megkönnyebbüléshez hasonló. Bár igazából semmi sem változik annyira az életedben, egy dolgot észrevehetsz, és ez kisegít az életedben: a szerelmi életed … gondtalan. Hmm, hogy is történt ez? Annyira hozzászoktál az érzelmileg feltöltődött románcok nyüzsgéséhez, hogy amikor végre szünetet tartasz, mint ezen a héten, alig hiszed el, hogy ez a te életed.

Pedig az, és a „szünet”, amiről itt szó van, nem a partneredtől való elválásról szól. Hanem arról, hogy közelebb kerüljetek hozzá anélkül a dráma nélkül, amit évek óta fenntartottatok. Ez a hét lehetővé teszi számotokra, hogy más szemüvegen keresztül lássátok egymást; mi volt az egész, ha nem az, hogy eljussatok idáig? Nyugodt vagy, és lazának érzed magad. Mintha a kapcsolatotok végre az „egészséges” tartományba lépett volna, ennek jó hírnek kell lennie számodra, Oroszlán.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Ezen a héten nagyon hálás leszel azért, amid van, és bár általában nagyon hálás vagy, a romantikus kapcsolatodban van egy új hang, ami meglep. Ezen a héten olyasmit fogsz meglátni a partneredben, amiről nem is tudtad, hogy benne van, vagy inkább csak sejtetted, hogy benne van, de úgy gondoltad, hogy már túl késő lenne ápolni.

Úgy tűnik, hogy a partnered megenyhült, és most olyan valaki, aki nagyon is támogat téged. Ez azt jelenti, hogy ez a hét bizonyos szabadságot ad neked … most nagyon könnyen elmondhatod a véleményedet. Elég szabadnak érezheted magad ahhoz is, hogy ne kelljen éjjel-nappal a partneredre figyelned. Mintha új szintre lépett volna a kapcsolatotok, és annyira biztonságban érzitek magatokat egymás szeretetében, hogy az aggodalmak és a bizonytalanságok egyszerűen elolvadnak. Mintha a szerelmetek egy új verziójába léptetek volna, ami neked, Szűz jegyű, nagyon jól jön.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bak

Valószínűleg az a legkevésbé sem gondoltad volna, hogy valaha is újra beleszeretsz a párodba, és mégis, lám, 2023. május 29. és június 4. között zajlik. Ez egy izgalmas és szerencsés hét a számodra, mivel lehetővé teszi számodra, hogy kiderítsd, hogy mindez valós-e, vagy ez az „új szerelmes hozzáállás” csak a képzeleted szüleménye.

Olyan, mintha te és ez a személy, akivel együtt voltál, végre véget vetettetek volna egymás kötélnek. Aztán, mint egy villámcsapás, hirtelen mindketten felébredtek a rémálomból, és rájöttök, hogy ti vagytok egymás reménye. Bár ez költőien hangzik, az igazság az, hogy a szerelem néha nagyon költői és titokzatos körülményeket teremt. Ezen a héten a tranzitok úgy sorakoznak fel, hogy téged és a hosszú életű szerelmedet újra egymás karjaiba tereljenek, amire a legkevésbé sem gondoltál, hogy valaha is megtörténhet. Na, ez aztán a szerencse a szerelemben.

X