Ikrek

Hát persze, hogy nagyszerű napod lenne ma, mert valahol a múltban úgy döntöttél, hogy elég volt, és a lehető legjobb életet akarod élni. A Hold és az Uránusz 2023. június 15-i átvonulása során annyira belefáradtál a régi életmódodba, hogy azt fogod tapasztalni, hogy most már felpörögtél, hogy valaki újjá válj, és ezt az „új énedet” nagyon szeretnéd megosztani valakivel, akit szeretsz.

Lehet, hogy romantikus kapcsolatban vagy, de az is lehet, hogy nem, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy kifejezd neki a szerelmedet, még akkor is, ha úgy nézel ki, mintha áradoznál. Az, hogy ilyen ártatlan helyről jössz, bájt ad neked. Őszinte vagy a kommunikációdban, és az, akibe szeretnél beleszeretni, abszolút így is fog tenni, nagy örömödre. A mai nap a szerelemről és annak kifejezéséről szól.

Oroszlán

Ez a nap bájjal és magabiztossággal ajándékoz meg téged. A te esetedben az Oroszlán olyan, mint a kilences számú szerelmi bájital. Jól érzed magad, és jól is nézel ki, és a június 15-i Hold-Uránusz tranzit idején úgy érzed, hogy megállíthatatlan vagy. Az igazán jó dolog az, hogy nem lehet megállítani, mert csak azt akarod elmondani a szerelmednek, hogy mennyire szereted.

És tudod mit? Ő teljesen odavan érted, és már nagyon várta, hogy eljöjjön egy ilyen nap, mert nagyon jól ismer, és tudja, hogy időnként királyi bánásmódban részesíted őt. Ma van ez a nap, és nem spórolsz a csillogással, amiről ismert vagy. Elkötelezettje vagy annak, hogy a világ legjobb szeretője legyél annak, akit az életednél is jobban imádsz.

Mérleg

Ha az egyensúly az, amit ez a nap megkövetel, akkor az lesz, mivel már nem elégedtek meg azzal, hogy a kerítésen üljetek és „végiggondoljátok a dolgokat”. Átcsúszol a falnak arra az oldalára, amelyik szeretetet és elégedettséget ígér, mert elég sokáig gondolkodtál rajta, és most már világos, hogy szeretettel teli életet akarsz, szemben egy olyan élettel, amelyik csak ‘gondolkodik rajta’.

Te cselekvő vagy, nem pedig tétlen gondolkodó, legalábbis így érzed ma a Hold és az Uránusz együttállása alatt. Június 15. cselekvésre késztet, és te leszel az első, aki elmondja a szerelmi partnerének, hogy már nem megfigyelője vagy a kapcsolatnak, hanem főszereplője, résztvevője a szerelem világának. Ha szeretne csatlakozni hozzád, pattanjon fel a fedélzetre, mert ez az utazás szórakoztató lesz. A mai nap remek alkalom arra, hogy eldöntsd, a szerelem a válasz minden kérdésedre, kedves Mérleg.

X