Bika

Ez az utolsó heted a Bika-szezonban, és bébi, minden fillért ki fogsz hozni az üzletből. Ezen a héten olyan bulikat és szórakozásokat tartasz, amilyeneket csak te szeretsz. Nem mintha az ízlésed annyira egyedi lenne. Hanem arról van szó, hogy ezen a héten őrületes energiád van, és ez segít abban, hogy jelen legyél minden jóban, amit tervezel. Lehet, hogy ezen a héten lesz a születésnapod, és az ünnepségek mindig túlzóak, drágák és emlékezetesek, és ez a hét sem lesz másképp.

Emellett nagyon laza vagy ebben az időszakban. Nem veszel mindent olyan komolyan, mint néhányan a környezetedben, és a laza hozzáállásod hatására néhányan megpuhulnak a környezetedben. A munka új, optimista fordulatot vesz, és végre úgy érzed, hogy most végre pénzt keresel. Ez egy jó hét, és ezt megoszthatod a kedveseddel.

Szűz

Ez egyike azoknak a heteknek, amikor hálát érzel mindenért, ami körülvesz, különösen az életedben élő emberekért … és még inkább azokért, akik elviselik a hülyeségeidet, amikor dühöngsz. Nagyon szereted a párodat, és a 2023. május 15. és 21. közötti héten úgy érzed majd, hogy megütötted a főnyereményt a romantikus partnereddel. Olyan sok mindenen mentetek keresztül együtt, és gyakran nem adod a párod tudtára, mennyire szereted és értékeled őt.

Elismered, hogy nehéz lehet veled bánni, és még nehezebb veled együtt élni, de ez a csodálatos ember újra és újra megmutatja neked, hogy te vagy az igazi, és hogy soha nem lehet más, mint te. Ezen a héten szeretve és megtisztelve érzed magad, Szűz, és ez a fajta hála térdre kényszerít.

Nyilas

Te is hálaadáson vagy, mivel úgy érzed, hogy ez a hét több okból kifolyólag minden eddiginél jobb. Szeretve és hálásnak érzed magad, de ami igazán feldob a május 15-21. közötti héten, az az, hogy a szíved mélyén tudod, hogy nem vagy egyedül. Van valaki, akit szeretsz, és alig hiszed el, hogy megajándékoztak azzal, hogy ilyen erősen szerethetsz valakit. Ez a személy az életed fénye. Bármit megtennél érte.

A hét folyamán viszonozni fogják a szereteted, és amikor meglepnek téged valami elképesztő dologgal, még az is lehet, hogy örömkönnyeket hullatsz a szerencséd miatt. Bármi történjék is az életben, ott van neked ez a személy, és ez a hét arra, hogy a szeretet egyenesen az arcába nézz. Ez egy gyönyörű hét a szerelemre, a szeretet érzésére és annak megbecsülésére, hogy egyszerűen csak élsz.

X