Mérleg

Oké, ma lekerül a szemellenző, kedves Mérleg. Ez az a nap, amikor megtudod, hogy hibásan ítélted meg azt a személyt, akibe beleszerettél. Tudod, hogy ezt teszed, és hogy nem ez az első eset, hogy olyan tulajdonságokkal ruházol fel egy személyt, amelyekkel határozottan NEM rendelkezik, de 2023. július 30-án, az Uránusz-Lilith négyzete alatt rájössz, hogy ez egy olyan minta, amellyel szakítanod kell.

Ismét megtörténik. Az a ragyogó pillanat az igazság pillanata, amikor az úgynevezett „napfényben” látod azt a személyt, akibe beleszerettél. Úgy tűnik, hogy hibát követtél el, és az Uránusz-Lilith négyzete alatt rájössz, hogy a hibád kiszívja belőled az életet. Az Uránusz Lilith négyzetével járó egyik vonás az a tudat, hogy gyors változásra van szükséged. Ez az, ami ma felcsapja a szemed. Itt az ideje felébredni és belátni, hogy ez a személy nem az igazi számodra.

Ikrek

Mielőtt túl messzire mennél, értsd meg, hogy lehet, hogy azt teszed, amit már korábban is tettél, kedves Ikrek, és ez alatt azt kell érteni, hogy beleszeretsz valakibe, akit nem ismersz, aki nem sokat mutatott neked … egyelőre. Beleszerettél a külsejébe. Ez tiszta vonzalom, és mivel tehetetlennek érzed magad a tekintében, igazolni akarod az érzést, és szerelemnek nevezed.

A 2023. július 30-i Uránusz-Lilith négyszög alatt egyenesen beleesel ebbe a nyúlüregbe, és ennek a személynek a fizikai megjelenése rabul ejt… azonban arra is rá fogsz jönni, hogy ő mindaz, amit nem szeretsz egy emberben. Ez a felismerés talán túl későn jön, de az igazság az, hogy nem tartozol neki semmivel, ezért ha okos vagy, akkor most azonnal lelépsz. Ez a személy – teljesen rossz neked. Ne dőlj be neki.

Nyilas

A probléma ma, 2023. július 30-án, az Uránusz-Lilith négyzet tranzitja alatt az, hogy valaki az életedben odafigyel rád… és ez tetszik neked. Lehet, hogy általában nem kedveled az ilyen embereket, de úgy tűnik, hogy ők mindent megtesznek azért, hogy lenyűgözzenek téged, és hát, te le vagy nyűgözve. Talán még kuncogsz is azon, hogy milyen könnyen hagyod magad vezetni, mégis belemész.

Míg a múltkor még sebezhetetlennek érezted magad, és ez így is van rendjén, a mai nap új érzelmeket hoz neked: reményt, lehetőséget… talán szerelmet? A helyzet a következő: ez a személy mindenkivel ezt csinálja, és ha belezúgsz, előbb-utóbb rájössz, hogy te is csak egy vagy a szerelmi áldozatai sorában. Ő nem szeret téged, csak azt akarják, hogy imádd őt. Ez a személy nem neked való … hagyd el, amilyen hamar csak tudod.

X