Oroszlán

A barátok tanácsára hallgatni nem igazán az te stílusod, főleg azért, mert úgy gondolod, hogy te tudod, mi a legjobb neked, és hogy te jobban átlátod a saját életedet, mint ők. Egyszer a barátaid talán rámutattak valamire azzal a személlyel kapcsolatban, akivel jelenleg romantikus kapcsolatban vagy, és te sértőnek találtad a „meglátásaikat”, ami miatt védekezésbe mentél.

Védekező állapotodban úgy döntöttél, hogy kikapcsolod a véleményüket, és csak a szívedre hallgatsz. A 2023. szeptember 6-án, az Ikrekben járó utolsó negyed Hold idején belátod, hogy igazuk volt, és az, hogy így kikapcsoltad őket, valóban helytelen volt, bár ettől még nem fogsz bocsánatot kérve visszarohanni hozzájuk.

Azt viszont tudod, hogy jó és szilárd tanácsot adtak neked, és te ezért elkerülted őket. Oké, élj és tanulj.

Mérleg

Tényleg nem az a fajta ember vagy, aki a mások által alkotott szabályok szerint játszik, ezért amikor a barátaid azt mondják, hogy valami baj van azzal, akivel kapcsolatban van, azonnal figyelmen kívül hagyod őket, és a barátaidat „féltékenyeknek” vagy „ítélkezőnek” minősíted.

A legutolsó dolog, amire szükséged van, hogy valaki megítélje, hogyan viszonyulsz a partneredhez, és mégis, a 2023. szeptember 6-án az Ikrekben járó utolsó negyedhold idején észreveszed, hogy … jaj … azoknak a barátaidnak igazuk volt. Valami NEM stimmel a kapcsolatotokkal és a partnereddel, és ez lehet, hogy egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket be kell látnod. A barátaidnak igazuk volt, és te csak akkor vetted észre, amikor már túl késő volt.

Legközelebb legalább figyelembe veszed, amit mondanak.

Nyilas

A mostani kapcsolatod legelején láttad az írást a falon, de ez az írás olyan csúnyaságot sugallt, amire semmiképpen sem akartál gondolni. A jó barátaid azonban rögtön észrevették, és figyelmeztettek a társaddal kapcsolatban. Azt tanácsolták, hogy emlékezz a régi mintáidra, és arra, hogy azok hogyan ártottak neked a múltban, és egy ideje, hogy felébredj, és elkezdj nyitni az igazság felé.

A 2023. szeptember 6-án, az Ikrekben járó utolsó negyedhold idején ez az igazság rád fog sütni, és megmutatja neked, hogy még nem szakadtál el attól a mintától, hogy olyan embereket fogadsz be, akik nem tesznek jót neked. A barátaid próbálnak megvédeni téged; ne hagyd figyelmen kívül őket.

Nem próbálják rád erőltetni a véleményüket, őszintén csak segíteni próbálnak abban, hogy lásd, mi van az arcod előtt.

X