3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába június 18-án, az Ikrek újhold alatt

Ikrek

Ha van valami, ami az Ikrekben járó újhold idején igaznak fog csengeni számodra, az az, hogy jól érzed magad a történésekkel kapcsolatban, és ami történik, az az, hogy beleszeretsz egy közeli barátodba. Úgy gondolod, hogy ez tőle is jön, és bár ti ketten még sosem léptétek át ezt a határt, nem tudsz mit tenni, de úgy érzed, mintha valami romantikus dolog készülődne köztetek – és őszintén szólva, ez jó érzés és nagyon izgalmas.

Valami történt egy közelmúltbeli kommunikáció során, és ez összehozott titeket. Mintha átléptetek volna egy olyan akadályt, amit más barátok nem engednek meg egymásnak, mégis mindketten úgy érzitek, hogy a kapuk most nyíltak meg, és bármi is van a túloldalon, mindketten készen álltok rá, hogy megtudjátok. Az Ikrekben járó újhold idején a szerelem új formát ölt, és ez izgalmas lesz számotokra, hiszen rengeteg helyre mehettek együtt, ha mindketten rájöttök, mi történik veletek.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Nyilas

Mindig is szükséged volt arra a különleges emberre, aki megért téged, és valakire, akit te is megértesz. Június 18-án egy barátság felé nyílik lehetőséged, amely romantikus távlatokba vezethet. Ez izgat, mivel nem érzed magad különösebben gátolva a szabályok által. Az Ikrekben járó újhold idején egy barátodat különösen új megvilágításban látod majd, és ez izgalmas lesz számodra, mert ez a megvilágítás valami olyasmit tár fel róla, ami csábító és sziporkázó.

Hű, szóval így lesz ez, mi? Az Ikrekben járó újhold idején beleszeretsz a barátodba, mert felkaptad, hogy ő beléd szeretett, és hirtelen új dinamika van játékban, amit imádsz. Nem, minden lényeddel imádod, mert így szereted élni az életed: a te feltételeid szerint. Abba szerettek bele, akibe csak akartok, és a mai nap egy új kezdetet jelent.

Halak

Nem csak az Ikrekben járó újhold hatása alatt állsz ma, Kedves Halak. Itt van a Szaturnusz retrográd vonulása is, ami tudatja veled, hogy ha valamit érzel, jobb, ha mérlegeled az értékét. Ez azt jelenti, hogy a barátod iránti érzéseid komolyabbak lehetnek, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Itt az ideje, hogy kitaláld, mit akarsz kezdeni ezzel a szerelemmel. A barátod olyasvalaki, aki képes elfogadni a te szeretetedet viszonzásul?

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Június 18-án beleszeretsz a barátodba, de mivel nem akarod, hogy összetörjön a szíved, vagy hogy kiderüljön, hogy nem érdekli, lassan kell haladnod, és ki kell derítened, mit érez irántad cserébe. A mai nap tehát hagyja, hogy jól érezd magad a szerelemben és az életben, de a Szaturnusz retrográd időszakában ki kell mozdulnod a területedről. Jó esély van rá, hogy a barátod megnyílik az érzéseidnek, bár te gondolod meg magad, és nem feltétlenül ő. Nem baj. A barátság megmarad, bármi is történik.

X