3 csillagjegy szerelmi élete drámai fordulatot vesz 2023 májusában

Oroszlán

Lehetséges, hogy a kapcsolataidban ebben a hónapban tapasztalt nehézségek a közvetlen következményei lesznek a züllötségednek. Nem mondtad el a párodnak, hogy az utóbbi időben üresnek és érzelmileg kimerültnek érzed magad, pedig valószínűleg kellene.

Ennek egyenes következményeként nemcsak az intim kapcsolatotok szenvedett csorbát, hanem más kapcsolataitok is, például a barátaitokkal és a szomszédaitokkal. Lehet, hogy most egy nehéz időszakot élsz át, de nagyon fontos, hogy ezt tudomásul vedd, és segítséget kérj.

Senkinek nem teszel szívességet, sőt magadnak is csak ártasz, ha szabotálsz mindenféle gyógyulási lehetőséget, amire szükséged lenne és ha ezt mások előtt is titokban tartod. Itt az ideje, hogy tanácsot kérj azoktól, akik figyelnek téged, de nem tudják, milyen rosszul teljesítesz.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Engedd le a pajzsot és hagyd, hogy az emberek olyannak lássanak, amilyen valójában vagy belülről. Amikor a szeretteid megtudják, hogy egyedül mentél keresztül ezen a megpróbáltatáson, szörnyű csalódást fognak érezni. Mindig tartsd szem előtt, hogy ahhoz, hogy a kapcsolatodban megmaradjon az izgalom, érdekesnek és változatosnak kell tartanod a dolgokat.

Lényeges, hogy továbbra is fordítsd rá a szükséges mennyiségű időt és erőfeszítést. A kompromisszum és az áldozatvállalás nem feltétlenül rossz dolog egy kapcsolat számára, amíg a partnerek továbbra is tanulnak és fejlődnek egymástól, ahelyett, hogy egyszerűen csak arra szolgálnának, hogy egy hosszú nap után visszatérjenek valakihez.

Az integritás elengedhetetlen. Lehetőség van arra, hogy a kapcsolatodat magasabb szintre emeld, ha te és a partnered nyíltan és őszintén kommunikáltok. Ahelyett, hogy csak csukott szemmel csinálod, engedd, hogy a szeretet növekedjen és virágozzon az életedben. Bízom abban, hogy az előttetek álló kihívások ellenére is sikerrel járhattok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X