Szűz

A Vízöntő Hold idején úgy találod majd, hogy már nincs hely az elmédben vagy a szívedben arra, hogy valaki más emlékének felesleges terhét cipeld magaddal. Ez a személy fájdalmat okozott neked, és egy életen át nehezteltél rá… de ki szenvedi el ezt a fájdalmat, kedves Szűz? Csak te, és már régen arra a következtetésre jutottál, hogy az a személy, aki annyi szívfájdalmat okozott neked, egyben olyan is, aki több mint valószínű, hogy nem gondolt rád, vagy arra, amit veled tett.

A lelkiismeret-furdalás hiánya megkímélte őt egy életre a szívfájdalomtól, míg te valahogy úgy döntöttél, hogy úgy ragaszkodsz hozzá, mintha érték lenne. Ha költő vagy valamilyen művész vagy, akkor valószínűleg mindent, amit csak tudtál, megfejtél ebből a szívfájdalomból. A Vízöntő Hold idején azonban felismered, hogy ennek végre vége van.

Skorpió

Nem szereted megmutatni a világnak, hogy sebezhető vagy, főleg azért, mert hihetetlenül sebezhető vagy, és rettegsz attól, hogy valaki kihasználja a jó szívedet és a nyitott természetedet. Mesterien elsajátítottad a hárítás művészetét; tudod, hogyan kell elhitetni az emberekkel, hogy erős vagy, amikor szenvedsz, és ebben az esetben, május 10-én egy régi szívfájdalom hordalékától szenvedsz. Egy olyan szívfájdalomtól, amitől nem tudtál megválni, mintha valahogy életben tartana téged.

A Vízöntő Hold tranzitja alatt elkezded majd úgy érezni, hogy több van az életben, mint ezeknek a sötét gondolatoknak a dédelgetése, és hogy talán ez a te nagy kitörésed. Felteszed magadnak a kérdést, hogy valóban megéri-e elengedni a múltat, és ezen a napon rájössz, hogy a válasz egy határozott IGEN. Engedd el, kedves Skorpió! Szabadítsd fel magad.

Vízöntő

Tudod, hogy túl sokáig tudsz ragaszkodni valamihez, és láttad már, hogy ez a fajta ragaszkodó viselkedés többször visszatartott, mint amennyit beismernél. A múltban már összetört a szíved, de azóta annyi idő telt el, hogy még te is kezdesz elgondolkodni azon, vajon mit ér az egész.

A Vízöntő Hold idején a csillagjegyed tisztánlátásra és gyógyulásra való törekvésével azonosulni fogsz. Szeretnéd, ha megszabadulnál ettől a kínzó szívfájdalomtól, mert már kezded őszintétlennek érezni, mintha csak azért tartanád életben, hogy legyen mivel foglalkoznod, hogy sajnáld magad. Felismered, hogy ez borzalmas módja az életnek, és ezen a napon, május 10-én megszabadulsz attól az értéktelen szívfájdalomtól, amit már nagyon régóta magadban hordozol.

X