Ikrek

Ha a fejedbe veszed, pontosan úgy tudod megteremteni a világodat, ahogyan szeretnéd, és a Nap-Hold fényszög tranzit alatt még csak nem is hallasz olyan dolgokról, mint a kétségek vagy a kételyek. Tudod, hogy könnyen elronthatnád a napodat, de június 12-én egyszerűen visszautasítod. Úgy érzed, tartozol magadnak egy gyönyörű, szeretettel és társasággal teli nappal, és teljesen ráérzel arra, hogy ezt a romantikus partnereddel töltsd, hiszen ma ő az, ahol a szíved dobog.

Boldogan megmutatod magadnak azt a csodálatos oldaladat, ahol csak kedvesség és imádat van benned. Nincs kedved önzőnek lenni, vagy a legkevésbé követelőzőnek, és a Nap Hold fényszög idején csak úgy elengeded magad. Pozitivitást akarsz a napodban, és ezt meg is teremted azzal, hogy a szerelmi életedbe is rengeteget hozol belőle.

Rák

Vedd ezt a napot annak jeleként, hogy az élet javul, kedves Rák, mert ha eddig rosszkedvű voltál, itt a nagy lehetőség, hogy elhidd, nincs minden veszve. Június 12-én nemhogy nincs veszve, de exponenciálisan meg is találod, és mindez szerelemnek, édes szerelemnek tűnik. Te és az a személy, akivel most együtt vagytok, talán egy még erősebb szerelem kialakulásának küszöbén álltok, mint amilyennek eddig ismertétek. A Nap-Hold fényszög tranzit miatt nem vagytok hajlandóak másra tekinteni, mint az ígéretre.

A dolgok ma jónak tűnnek, kedves Rák, és nem kell sokat győzködnöd a partneredet, hogy ugyanebben a fényben lássa a dolgokat. Ami ma megy, az ma jön, és te csak jó hangulatot, pozitív energiát, finom szeretetet és ragaszkodást adsz.

Halak

A mai nap lehet az a nap, amikor elmondhatod, hogy a gondjaid „hivatalosan” is véget értek. Mostanában jobb időket is láttál. Melyen legbelül tudod, hogy nem maradhatsz tovább a kétségbeesés gödrében. Ez szerencsére NEM a párkapcsolatoddal vagy a szerelmi életeddel kapcsolatos. Mégis, az élet körülményei felülkerekedtek rajtad.

A június 12-i Nap-Hold fényszög során véget vetsz a negatív energiának, egy bátor és merész lépést teszel, hogy tudatosan elengedd. Pozitív energiát akarsz; pozitív energiára SZÜKSÉGED van, és mivel olyan közel állsz a gyönyörű romantikus partneredhez, pontosan tudod, hová fordulhatsz, ha a dolgok nehezebbre fordulnak. A Nap és a Hold fényszögének idején te és a partnered tudálékosan egymásra fogtok nézni, és mindketten megkönnyebbülten fogjátok érezni, hogy rájöttök, valóban ott vagytok egymásnak. A biztonság és a boldogság érzése fogja elárasztani a napotokat.

X