Ikrek

Közismert vagy arról, hogy kételkedsz az emberekben, mielőtt esélyed lenne megbecsülni őket, hogy miből is állnak valójában, ám most megtudod, hogy az a személy, akivel együtt vagy, nem hülye, kedves Ikrek. Egy részed talán abban bízik, hogy alábecsülheted ezt a személyt, de a szerelmed ma, 2023. augusztus 2-án, a Merkúr Szaturnusszal szembeni tranzitja során felfed majd valamit, amiből megtudhatod, hogy ő nem az a személy, akiben kételkedned kell.

Ami nagyszerű, hogy ez az információ egyszerre lesz nehéz számodra és felszabadító; bizonyos értelemben mindig is csak egy olyan valakire vágytál, akit egyenrangúnak nevezhetsz, és most már tudod, hogy ez a személy mindig is egyenrangú volt veled … csak nem engedted, hogy teljesen felragyogjon. Ma megmutatja neked – a kérésed nélkül -, hogy valójában miből is áll, és te egyszerre leszel ledöbbent és elégedett.

Szűz

Ma, 2023. augusztus 2-án valami újat fogsz megtudni a romantikus partneredről, és ez egyszer s mindenkorra elhallgattat. Ez azt jelenti, hogy a magad módján mindig is kifogásokat kerestél ennek a személynek, mintha a véleményedet másokra vetítenéd ki, akár valóban gondolják ezeket a gondolatokat, akár nem.

Ez azt jelenti, hogy sosem tartottad sokra a partnered intellektusát, és csak feltételezted, hogy mások az életedben egyetértenek veled, ezért itt-ott apró, lealacsonyító megjegyzéseket tettél, hogy a partnered személyiségében utat törj magadnak. Ezzel azt tetted, hogy megmutattad a világnak, hogy kételkedsz a partneredben, és hogy az intellektusa megaláz téged. Ma, a Szaturnusszal szemben álló Merkúr ironikus tranzitja során rájössz, hogy neked van szükséged kiigazításra, nem neki. Ő fényes és ragyogó; most itt az ideje, hogy elismerd őt annak, ami.

Vízöntő

Amit ezen a napon, 2023. augusztus 2-án megtudhatsz, hogy a partnered egy igazi hős, és amin keresztülment, attól nem kell visszariadnod. Ezt eddig nem tudtad róla, főleg azért, mert szerény, és nem hivalkodik.

Mivel nem tudtad, természetesen azt feltételezted, hogy „kevesebb”, mint amilyen, de a Merkúr Szaturnusszal való szembenállása során rájössz, hogy egy igazi emberrel állsz szemben. A mai nap olyan módon fog leiskolázni téged, amit nem is gondoltál volna. Talán még azon is elgondolkodsz, hogyan érdemelhetsz meg egy ilyen nagyszerű embert, de ha ő az életedben van, kedves Vízöntő, akkor nyilvánvalóan megérdemled. Becsüld meg a párodat, és soha ne becsüld alá őt; lehet, hogy csendes, de vadabb és bátrabb, mint azt valaha is el tudnád képzelni.

X