Bak

Érzed, hogy a változás szele fúj körülötted, miközben személyiséged csodálatos kibontakozását is megtapasztalod. Ahogy tudomásul veszed a benned zajló fejlődést, rájössz, hogy nem tudsz többé belenyugodni abba, hogy a dolgok úgy mennek tovább, ahogy eddig. Ahogy öregszel, ennél magasabbra kell törekedned. Úgy tűnik, mintha egyre nagyobb és magabiztosabb lennél, ami arra ösztönöz, hogy keress bármi újat, ami továbblendíthet téged.

Bár az alkalmazkodás időnként nyugtalanító lehet, ez a bizonyos váltás olyasvalami, aminek örülhetsz. Ez éppen az a váltás, amire vágytál, hogy bekövetkezzen. Éppen most van itt a tökéletes alkalom arra, hogy szünetet tarts a rohanó időbeosztásodban, és figyelmet fordíts a testedre, a megjelenésedre, valamint az általános egészségedre és boldogságodra.

Nemcsak szüksége van egy kis szünetre, hanem nagyon is megérdemli. Szánj egy percet arra, hogy magadra koncentrálj, és végezz egy őszinte értékelést az életedről azáltal, hogy elemzed, hogyan reagálsz a különböző személyekre és körülményekre.

Ennek eredményeképpen betekintést nyerhetsz a jelenlegi helyzetedbe, és teljesen feltöltött akkumulátorokkal képes leszel újrakezdeni, és bizonytalanságok vagy kételyek nélkül nekivágni a céljaidnak. Rá fogsz jönni, hogy az erőfeszítés végül is megérte, hiszen bőséges jutalmat kapsz a részvételedért. Ami a karrierjét illeti, előnyére válna, ha egyedül dolgozna a projekteken.

Ha túlzottan sok figyelmet szentelsz a munkatársaid segítésére, akkor elvonja a figyelmedet, és képtelen leszel befejezni a rád bízott feladatokat. Pénzügyi helyzeted bizonytalan, és ahhoz, hogy helyreálljon benne némi egyensúly, önuralmat kell gyakorolnod.

Vízöntő

Még mélyebb szintre jutsz abban, hogy személyként szeresd magad. A kozmosz számos jótéteményt kaptok, amelyek mindegyike csábítóbbá és kívánatosabbá tesz benneteket, és készek vagytok némi önkielégítésre. Lehetséges, hogy a hét folyamán szorosabb kapcsolatot teremtesz önmagaddal, és eszedbe jut minden ok, amiért érdemes elfogadnod azt, aki vagy.

Tölts egy kis időt azzal, hogy elgondolkodj azon, hogyan tudnál javítani magadon, majd írd le, és próbáld meg megjegyezni. Újra tisztán látod a dolgaidat, és úgy döntesz, hogy nagyobb felelősséget vállalsz, hogy rendbe hozd a dolgaidat.

Rossz döntések sorozata miatt most jelentős mennyiségű munkát kell elvégezned annak érdekében, hogy a dolgok ismét a helyes útra térjenek. Igyekszel időt és lehetőséget találni arra, hogy új emberekkel találkozz, akik segíthetnek neked a mostani problémáid megoldásában.

Ez különösen fontos, figyelembe véve azt a tényt, hogy az életed bizonyos jelentős területein elakadtál, és segítségre van szükséged. Úgy tűnik, hogy a szakmai fejlődésed útjában jelenleg nincsenek nagyobb akadályok, ami lehetővé teszi, hogy szép sikereket érj el a munkádban.

Most már készen állsz arra, hogy új törekvésekbe fogj, és végrehajtsd stratégiád következő lépéseit. A pénzügyeiddel kapcsolatban azonban óvatosabbnak és figyelmesebbnek kell lenned, mert a múltban elkövetett hibák most visszatérnek hozzád, és problémákba sodornak.

Mérleg

Ezen a héten megnyitod a szíved és az elméd a romantika lehetősége előtt az életedben. Lehetséges, hogy olyan érzésed lesz, mintha újra szerelmes lennél. Ha úgy érzed, hogy vonzódsz egy másik személyhez, az a személy rabul ejtheti az elmédet, és pillangók jelenhetnek meg a gyomrodban.

Másrészt viszont lehet, hogy csak azon kapod magad, hogy beleszeretsz az életbe általában, és mélyen megbecsülöd a sok csodálatos dolgot, ami az utadba kerül. Ezen a héten vedd célul, hogy olyasmit csinálj, ami energiát ad neked, és előhozza belőled a gyermeki csodálatot.

A szíved arra vágyik, hogy kielégüljön, és nem vagy az a fajta ember, aki figyelmen kívül hagyja azt, amire a szíved igazán vágyik. Használd ki ezt a lehetőséget, hogy megvizsgáld az életedet, és vegyél részt egy kis önvizsgálatban, hogy jobban megértsd, hol állsz ebben a pillanatban.

Ezáltal jobban átlátod majd azokat a célokat, amelyeket korábban elértél, és azokat, amelyekért még dolgozol. Számíts hűséges barátaid és szövetségeseid támogatására, hogy átvészeld ezt a helyzetet. Lehetséges, hogy most van itt az ideje, hogy más forrásokból is elfogadj támogatást, kérj segítséget barátaidtól, vagy használd ki társadalmi kapcsolataidat. Ők segítségedre lehetnek, és segíthetnek abban, hogy azokban a dolgokban, amelyek eddig megakadályozták, hogy előrehaladj a terveiddel, képesek legyél megvalósítani azokat.

Ha sikerül megszervezned magad, sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy vadonatúj törekvéseidet valóra váltsd. Biztos lehetsz benne, hogy a szerencse jelenleg a te oldaladon áll, ezért nem kell félned attól, hogy kockáztatsz, és azt teszed, amire a szíved igazán vágyik ebben az időszakban.

Vállald a kockázatot, hogy nagyot álmodj, és tartsd szem előtt a csillagokat! Nincs lehetőséged arra, hogy valamiben kudarcot vallj, ha logikusan közelíted meg a dolgokat, és az alapoktól kezdve építed fel őket.

Most nem kell aggódnod semmi miatt, ami a munkáddal kapcsolatos, mert minden úgy működik, ahogy kell, és jól megy. Jelenleg kiváló alkalom van arra, hogy új vállalkozásokba kezdj. Mivel a szerencse a te oldaladon áll, nincs miért aggódnod. Pénzügyi helyzeted egyelőre holtpontra jutott, és még eltart egy ideig, amíg a dolgok javulni kezdenek.

X