Bika

Az utolsó dolog, amit életed ezen szakaszában megtennél, hogy hagyod, hogy valami közéd és a romantikus partnered közé álljon, és tudod, milyen az élet… mindig kísértésbe hozza a sors. Május 23-án szinte úgy érzed, hogy az utadba akarnak állni, ami azt jelenti, hogy ideje cselekedni. Bármi is történik a kapcsolatodban, NEM te vagy az a személy, akivel ki lehet babrálni, és a Mars-Jupiter négyzet tranzitja alatt valami drasztikus ötletet fogsz a kedvesed elé tárni, abban a reményben, hogy követni fogja a gondolatmenetedet.

Így is lesz, kedves Bika, és ettől kezdve minden javulni kezd. Lehet, hogy akaratodon kívül, de kitalálod a tervet, ebben jó vagy, és a fejedben úgy gondolod, hogy kettőtöknek a következő szintre kell emelnetek az egészet. Ez jobb kommunikációt, néhány szilárd „kapcsolati törvény” bevezetését jelenti, és azt, hogy a bizalmat egyikőtök sem fogja megtörni.

Skorpió

A romantikus kapcsolatodat illetően a következő szintű gondolkodás a legfontosabb számodra, mivel nem vagy az a személy, aki belenyugszik abba, hogy „bármit történhet”. Határozottan az a fajta romantikus partner vagy, akinek az idő múlásával egyre többre van szüksége, és nem pazarolnád az idődet olyasvalakivel, aki nem képes progresszívan gondolkodni.

Május 23-án a Mars-Jupiter négyzetétől kapsz segítséget, ami radikális gondolkodásra sarkall, és mivel biztonságban érzed magad a pároddal, bízhatsz benne, hogy mindent megtesz azért, amit te javasolsz. A jövő nem csak kettőtök számára ígérkezik fényesnek. Erősnek tűnik. Ezt az egészet a bizalomra építettétek; ahhoz, hogy ezt a bizalmat életben tartsátok, egészen új szintre kell emelnetek. Helyesen cselekszel; hagyd, hogy a szenvedélyed vezessen, kedves Skorpió.

Nyilas

Számodra a szerelem „teljesen új szintje” azt jelenti, hogy bármi is történik ma, május 23-án, a brutális őszinteségről és arról a tervről szól, hogy az őszinteség és a nyitottság legyen az új életforma közted és a szerelmi partnered között. Inkább az igazságot szeretnéd tudni, mint kellemes hazugságban élni, és úgy érzed, hogy túl sok időt töltöttél azzal, hogy „nem mondtál ki bizonyos dolgokat”, vagy inkább elfogadtad a partneredtől kapott hallgatást.

A Mars-Jupiter négyzete alatt nincs olyan, hogy hallgatás, legalábbis akkor nem, ha egy erős szerelmi kapcsolat kiépítéséről van szó. Vagy „ki vele”, vagy felejtsd el. Tudnod kell, mi zajlik a partnered fejében, mert szereted ezt az embert, és ha valamit eltitkol előled – az már nem fog működni. Ma van az a nap, amikor radikális változtatásokat hajtasz végre az átláthatósági politika bevezetésével. Ez a te „teljesen új szinted”, és amennyiben a partnered egyetért, óriási sikert fogsz elérni. Sok sikert!

X