3 csillagjegy úgy dönt, hogy véget vet egy mérgező barátságnak 2023. szeptember 13-tól

Oroszlán

Mivel te vagy a saját életed főnöke, nagyon keveset tolerálsz, ha rossz viselkedésről van szó, különösen, ha az olyan emberektől származik, akiket ismersz. Ha van egy barátod, aki a rossz irányba dörgölőzik, és mivel te vagy te, kedves Oroszlán, ma valószínűleg érezni fogod a Szűz-Hold vibrálását, és megszabadítod az életed ettől a személytől.

Köztudott, hogy bármikor, minden előzetes értesítés nélkül szellemeskedsz másokkal, és 2023. szeptember 13-án úgy tűnik, hogy ismét meghozod ezt a vezetői döntést. Egy megfigyelő számára keménynek tűnhet a döntésed, hogy megszabadulsz ettől az embertől, és lehet, hogy kemény is, de az a helyzet veled, hogy nincs helyed játszadozni.

Már nem kedveled ezt a személyt, ezért azt teszed, amit az ösztönöd súg: eltávolítod az életedből. Kész.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Skorpió

Elgondolkodtál már azon, hogy nem ítélkezel-e túl gyorsan a barátaid felett a viselkedésük miatt. Mégis, 2023. szeptember 13-án biztosan tudod, hogy van az a bizonyos barátod, aki szerinted annyira mérgező és maró, hogy nem látod magad előtt, hogy helyet csinálj neki az életedben. A Szűz-Hold hatással van rád, és helyesnek érzed a döntésedet.

Ez a Hold lehetővé teszi számodra, hogy megláss valamit, amit látnod kell. Ezen a napon rájössz, hogy ha nem kapnád meg ezt a meglátást, valószínűleg hagynád, hogy a dolog elillanjon, és akkor néhány napon belül az a barátod visszatérne, és ismét a régi mérgező trükkjeit folytatná. Ma van az a nap, amikor kihúzod a dugót.

Itt az ideje, hogy a tárgyra térjünk; mérgező barátok nincs időd már.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy átalakuláson megy keresztül 2023 októberében

Nyilas

Mindig is könnyű volt neked barátokat és ismerősöket szerezni, hiszen mindig is népszerű voltál … még akkor is, ha sosem ez volt a célod. Hajlamos vagy arra, hogy állandóan vonzd magadhoz az embereket, és bár nagylelkű, barátságra vágyó lelked van, azt is észrevetted, hogy sok olyan barátot halmoztál fel, akik nem is barátok.

Mindig van valaki, aki akar tőled valamit, és észrevetted, hogy ez az egy személy nagyon őszintétlen a veled való kapcsolatában. 2023. szeptember 13-án, a Szűz-Hold idején azt a másik dolgot fogod csinálni, amihez nagyon értesz. Hidegen és laposan véget vetsz a velük való kapcsolatodnak.

Nem okoz neked örömet, ha ezt teszed, de önvédő vagy, és ha rést látsz a páncélodon, lezárod. Nem tudnak bejutni a mérgek.

X