3 csillagjegy újra összejön az exével április 4-én

Nyilas

Megúszod, hogy a világ hűvös, nyugodt és összeszedett emberének tűnj, de van egy igazság benned, kedves Nyilas, amiről senki sem tud. Ez az igazság az, hogy rászoruló vagy, és akár be akarod ismerni, akár nem, ez a szükséglet erősen tükröződik abban a vágyadban, hogy ma, 2023. április 4-én újra összejöjj az exeddel.

A Hold-Vénusz tranzitja során meg fogsz állapodni a személyes igazságoddal, és ez az igazság azt mondja ki, hogy hiányosnak érzed magad az exed nélkül, és hogy nem vagy biztos benne, hogy miért is szakítottatok. Oké, mindketten „ráértetek” és „élveztétek a teret”.

Kész, kész és kész. Most pedig itt az ideje, hogy újra összejöjjetek. Ez ilyen egyszerű. Itt nincs dráma. Meggyőzted magad arról, hogy a szakítás csak egy pillanatnyi átmeneti őrület volt, és most, hogy visszanyerted az eszed, hivatalosan is itt az ideje, hogy újra összejöjjetek. Kész.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Bak

Miközben nagyon önálló egyéniségnek ismered magad, azt is felismered, hogy a függetlenségérzeted lehetett az egyik oka annak, hogy te és az exed szakítottatok. Úgy gondolod, hogy megmutattad neki, hogy ő nem olyan fontos neked mint a munkád, és ő elég rosszul érezte magát emiatt ahhoz, hogy véget vessen a viszonyotoknak.

Imádod a munkádat, és imádod a sikert, de a kevéssé ismert igazság veled kapcsolatban, kedves Bak, hogy semmi sem ér semmit, ha nincs valaki, akihez hazajöhetsz. 2023. április 4-én, a Hold-Vénusz trinus alatt felkeresed az exedet, és elmondod neki, hogy változtatni akarsz; bűnbánatot érzel amiatt, ahogy a dolgok elmaradtak, és nem vagy boldog nélküle, ezért elkezditek az újraegyesítés folyamatát. Ez a világot jelenti számodra, és sikert fogsz aratni.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Vízöntő

Minél többet gondolkodsz rajta, annál inkább tudod, hogy a szakítás, amit te és az exed épp most éltetek át, sokkal inkább a drámáról és a hisztériáról szólt, mint bármiről, amit komolyan kellene venni. A büszkeség és az egó miatt szakítottál valakivel, és most már ellentétes csapatokban vagytok, és egyikőtök sem tudja, hogyan fajulhatott idáig a dolog.

A jó hír az, hogy nem kell tovább folytatnotok a háborús játszmákat, mivel a Hold április 4-én a Vénusz trinusában mindkettőtökbe visszarázza az értelmet. Újra összekapcsolódtok és újra összejöttök… tanácsos lenne mindkettőtöknek érettebben megközelíteni a kapcsolatot. Nem dobhatjátok ki egymást folyton az ablakon, ha nézeteltérés adódik. Tanuljatok meg türelmesnek lenni, és legközelebb törekedjetek a békére és a kommunikációra.

X