3 csillagjegy valószínűleg egyedül akar lenni augusztus 29-én

Bika

Egyáltalán nincs semmi gondod a romantikus partnereddel, de szükséged van a saját teredre, sőt, a 2023. augusztus 29-én, a Vénusszal szemben álló Hold idején úgy érezheted, hogy csak úgy tudod túlélni a napot, ha elmenekülsz, méghozzá messzire tőle.

Ő nem tettek semmit, amivel kiérdemelte volna, hogy egyedül legyél, de neked szükséged van az egyedüllétre, és ez egyszerűen azért jön, mert ezt mostanában teszed; szükséged van a térre. Ne lepődj meg, ha azon kapod magad, hogy egyedül utazol, mert a nagy messzeség a neved hívogatja; te azonban vissza fogsz térni. Menekülsz, csupán a szárnyaidat bontogatod, és azt teszed, ami szükséges ahhoz, hogy te „te” maradj.

Mindig vissza fogsz térni, és mindig szeretetteljes és gyengéd leszel, de mindig szükséged lesz az egyedül töltött időre is, különösen, ha egy olyan tranzit van a közeledben, mint a Holdal szembenálló Vénusz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Ritkán kérsz bármit is a partneredtől, de ezen a napon, 2023. augusztus 29-én, a Vénusszal szemben álló Hold átvonulása idején teret kérsz tőle, hogy egyedül lehess, hogy gondolkodhass, hogy meggyógyíthasd magad.

Nem vagy semmiféle rossz állapotban, egyszerűen csak szükséged van az egyedüllétre, hogy összeszedd a gondolataidat. Ezeknek a gondolatoknak semmi közük a szerelmi életedhez, sőt, ezen a téren nagyon is biztonságban érzed magad, de vannak más személyes ügyeid, amelyeket el kell rendezned, és nem akarsz most senki más igényeinek megfelelni. Nem vagy önző, bár lehet, hogy így érzed, amiért egyedül akarsz lenni; mégis, ez nem tárgyalható, és azt fogod követni, amit a szíved súg.

Ahhoz, hogy megtaláld, amit a szíved súg, egyedüllétre van szükséged, és ez az, amiért 2023. augusztus 29-én elindulsz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Halak

Az egyedüllét nem nagy dolog számodra, hiszen azon csillagjegyek közé tartozol, akik nagyon élvezik a társaságtól való távolmaradást.

Úgy építetted fel az életedet, hogy nem kérdezősködsz, ha úgy döntesz, hogy elszöksz, és csak magadban vagy, önmagad lehetsz. 2023. augusztus 29-én a Vénusszal szemben álló Hold idején ismét meghallod a magányra való hívást, és hallgatsz rá. A romantikus partnered túlságosan jól ismer téged, és soha nem állna a magányos elfoglaltságaid útjába, és ez az egyik oka annak, hogy annyira szereted őt. Jó, ha tiszteletben tartja azt, ami senkinek sem árt; senki sem érez féltékenységet, ha egyedül akarsz lenni, sőt, időt ad nekik, hogy megtapasztalja a saját gyógyító magányát.

Az olyan átvonulások, mint a Hold a Vénusszal szemben, nagyon jól működnek neked, kedves Halak. Élvezd az egyedül töltött időt.

X