Néhány csillagjegyet a gondolat, hogy újra összejöjjenek az exükkel, talán arra késztet, hogy kiugorjanak az ablakon… de nem mindenki számára van ez így. Sőt, néha tudjuk, hogy a szakítás valójában egy elhamarkodott lépés volt, és hogy talán túl gyorsan hoztuk meg ezt a döntést.

Nagyon gyakori, hogy az exünk után sóvárogunk, de az egészben az a bomlasztó, amikor rájövünk, hogy az exünk is sóvárog utánunk. Néha az igazság csak ellenszenves módon tárul fel, és a Plútóval szemben álló Nap alatt rá fogunk jönni, hogy az a mérték, amin keresztülmentünk, hogy szakítsunk és elváljunk ettől a személytől, egyszerűen hiba volt. Vissza akarunk menni az exünkhöz, és tudjuk, hogy nem hibázunk ezzel a döntéssel.

Három csillagjegy ma felismeri ezt a valóságot, és ez nehéz lesz. Igen, ilyen messzire mentünk, hogy eltávolodjunk attól a személytől, akit a legjobban szeretünk, és bár minden dolognak kozmikus oka van, amit teszünk, ezen a napon, 2023. július 21-én, a Nap és a Plútó szembenállása idején arra a felismerésre jutunk, hogy azzal a személlyel kell együtt lennünk, akit magunk mögött hagytunk. Ez egy pozitív átalakító tranzit; súlyos döntések meghozatalára kényszerít bennünket, de azt ígéri, hogy érzelmi befektetésünk rendkívüli és pozitív hozadékot hoz.

Nem azért megyünk vissza az exünkhöz, mert nem találunk helyette új embert; nem tudjuk helyettesíteni, mert … nem akarjuk. Most, ezen a napon már tudjuk, hogy soha nem lesz olyan, mint az, akit szeretünk, és hogy ami kezdetben elválasztott minket, az csak valami, amivel mi megtanulunk együtt élni. Semmi baj nincs azzal, ha visszamegyünk ahhoz, akit szeretünk. Nincs szégyen, nincs megbánás, nincs hiba.

Lássuk, kikről is van szó:

Bika

A mai nap annyiban lesz nagy nap számodra, hogy a mai, 2023. július 21. az a nap, amikor felismered magadban azt a bizonyos igazságot, hogy hiányzik az exed, és megbántad, hogy valaha is elváltál tőle. Mivel az időd felét azzal töltöd, hogy vagy rá gondolsz, vagy szó szerint vele beszélgetsz telefonon – még mindig -, eszedbe jut, hogy a szakításról szóló döntésed nem feltétlenül kőbe vésett.

Ő sem érzik annak, és a Plútóval szemben álló Nap tranzit során mindketten ráébredtek, hogy ez nem egy visszavonhatatlan hiba, és hogy valójában újra össze tudtok jönni, ha kidolgozzátok az újraegyesülés paramétereit. Egy biztos: újra össze fogtok jönni. Most pedig fogalmazzátok meg a cselekvési tervet, hogy ne kerüljetek ugyanabba a bajba, mint legutóbb. Intézd el, hogy működjön, kedves Bika. Tudod, hogy képes vagy rá.

Oroszlán

Bármi is tartott vissza attól, hogy egyenesen az exed karjaiba rohanj vissza, az biztosan a büszkeségedre vezethető vissza, de ezúttal még a büszkeség sem tarthat vissza. A dátum 2023. július 21., te pedig erősnek érzed magad. A napszezonod a küszöbön áll, és ezen a napon a Nap a Plútóval szemben áll az égen, ami arra inspirál, hogy összeszedd magad.

Az élet már nem a régi, mióta szakítottál a pároddal, vagy mondjuk inkább azt, hogy „volt” pároddal, és mégsem tudjátok mindketten elfogadni az „ex” kifejezést . És ez azért van, mert egyikőtök sem érzi úgy, hogy szakítottatok; szükségetek van egymásra, és bár a büszkeség egy ponton talán mindent szétrobbantott, készen álltok arra, hogy lenyeljétek a büszkeségeteket, és újra belevágjatok a játékba. Ő életed szerelme. Lehet, hogy most ő az „exed”, de ez nem fog örökké tartani.

Mérleg

A fő ok, amiért újra össze akarsz jönni az exeddel, az az, hogy úgy érzed, ő az egyetlen ember, aki valaha is megértett téged. És valamilyen módon úgy érzed, hogy miattad mentek szét a dolgok. 2023. július 21-én ezt a hibát szeretnéd helyrehozni. Újra össze akarsz jönni ezzel a személlyel, és a Plútóval szemben álló Nap átvonulása alatt úgy érzed majd, hogy végre lehetőséged van rá.

A Plútó az átalakulásról és a változásról szól, és te személy szerint úgy érzed, hogy a változás nagy része rajtad múlik … a volt partnered érdekében. Most már készen állsz, hajlandó vagy és képes vagy arra, hogy megváltoztasd magad az ő kedvéért, és nagyon jó esély van arra, hogy mindaz a „megértés”, amit ő irántad tanúsított, ismét működőképes állapotba kerül. Ez egy nagyon erőteljes és boldog nap lehet számodra. Ne szúrd el, kedves Mérleg!

X