Bika

Már régóta gyakorolsz erre a pillanatra, kedves Bika, és ez azt jelenti, hogy már régen megtanultad a leckét: nem azért vagy itt, hogy bárki is irányítson téged. Ebbe beletartoznak a szülők, a munkaadók és minden bizonnyal a szerelmi partnerek is. Nagy különbség van aközött, hogy hagyod valakinek az útját, vagy követed a tanácsait, és aközött, hogy mindig az ő útját vagy az országutat követed. Te nem ezért vagy itt; sőt, az egész kapcsolat kezd úgy kinézni, mintha az a személy, akibe bíztál, most úgy döntött volna, hogy ő a főnököd. Mindent átvesz, és ebből SEMMI sem jó.

A Merkúr 2023. május 12-i Szaturnusz fényszög tranzitja alatt ezt nagyon világosan fogod látni, és felismered, hogy itt az ideje cselekedni. Nem azért vagy itt, hogy irányítsanak. Szabad ember vagy, aki maga dönti el, hogy mit és hogyan éljen meg. Ez a viszony véget ért.

Ikrek

Eleinte azt hitted, hogy a párod azon hajlama, hogy mindent irányítani akar, lecseng a mélypontra, de ahogy telik az idő, azt vetted észre, hogy ez csak egyre rosszabb lesz. Nem számít, hogy az irányító természete valamilyen mély bizonytalanságból fakad, mert ennek ismerete nem állítja meg őt. Továbbra is irányítja, hogy mit csinálsz, és ez a bosszantóból egyenesen helytelenné vált. Ezt nem tudod tovább tűrni, és úgy tűnik, ez napról napra fokozódik.

Hol van ennek vége? Nos, a Merkúr-Szaturnusz fényszöge miatt, 2023. május 12-én megállsz, mert kezded felismerni, hogy a holnapi nap csak rosszabb lesz, így a holnaputáni nap már egy igazán szörnyű élményt jelent. Nincs több nevetés, ha erről a beszélgetésről van szó. Csak azt látod előre, ahogy kisétálsz az ajtón. Végeztünk.

Oroszlán

Oroszlánként tudod, hogy van részed az irányításban, de szereted ezt a minimumra szorítani, mivel te is nagyon szereted, ha szeretnek téged. Mindent megtanultál már arról, hogy mit okozhat egy kapcsolatnak, ha túlságosan is irányításmániás vagy, de az utolsó dolog, amire számítottál, hogy áldozat leszel egy kapcsolatban. És most itt vagy te, akinek nap mint nap megmondják, hogy mit csinálj, és ez nem esik jól, nem is reménykeltő. Kezd úgy tűnni, hogy ez egy bukott kapcsolat, és arra is rájöttél, hogy ez a személy nem fog egyhamar megváltozni.

A Merkúr-Szaturnusz fényszöge alatt azon tűnődsz, hogy vajon a te „feladatod” lenne-e megmenteni a helyzetet, és megmutatni neki, hogy téved, de az igazság az, hogy … nem azért vagy itt, hogy megtartsd őt. Azért vagy itt, hogy támogasd magad, kedves Oroszlán, és ezt csak úgy teheted meg sikeresen, ha elmondod a partnerednek, hogy a dolgoknak most kell véget érniük.

X