Ikrek

Elmúltak már azok az idők, amikor engedsz egy olyan csatában, amelyet ellened szerveztek, és ez a jelenlegi szerelmi kapcsolatodban is így van. Valahol a „szerelem” helyébe az „irányítás” lépett, és most azon tűnődsz, hogy miért is vagy már egyáltalán kapcsolatban ezzel a személlyel. A Hold 2023. augusztus 4-én a Plútó fényszöge alatt olyannyira észhez térsz, hogy csak egyetlen alternatívát látsz: azonnal kiszállni.

Most fogsz véget vetni a kapcsolatodnak, mert végre belátod, hogy nem csinál semmit, csak egyre rosszabb lesz. Bárki is legyen most ez a személy, biztosan nem volt ilyen, amikor megismerted, és ha élvezni akarod a földi életedet, akkor azt szabadon és ennek a hátborzongató, irányító partnerednek a rámenős ragaszkodása nélkül fogod megtenni. Búcsúzz el az irányítás napjaitól. Ez a hajó elsüllyedt.

Mérleg

A Hold fényszögben áll a Plútóval ma, 2023. augusztus 4-én megadja neked a szükséges chutzpah-t, mivel a szíved mélyén tudod, hogy senki más nem fog megmenteni, ha nem lépsz ki a kapcsolatodból. Tehát ma minden beindul, és ez a tudat úgy regisztrálódik benned, hogy „Én vagyok az egyetlen hősöm”. Te vagy az, Mérleg, aki NEM-et mond.

Nemet mondasz arra, hogy irányítsanak, nemet arra, hogy megmondják, mit tegyél, és nemet arra, hogy a partnered alárendeltje legyél. Mi a fenét gondoltak? Ez a személy, akit egykor annyira szerettél, hirtelen azt gondolta, hogy azért van itt, hogy irányítson téged? TE, egy Mérleg? Ez nevetséges, és a Hold és a Plútó fényszöge alatt te is kuncogva fogsz távozni az ajtón. Csak egy bizonyos határig bírod, Mérleg, és 2023. augusztus 4-én véget vetsz ennek. Vedd át a kormányt, bébi.

Bak

Ez a nap sajnálattal és örömmel jár. Sajnálkozás, mert úgy érzed, hogy annyi időt elvesztegettél arra várva, hogy az a személy, akivel kapcsolatban voltál, megváltozzon, és öröm, mert végre kezedbe veszed az életed irányítását, és elhagyod őt. 2023. augusztus 4. van, és a hasznos tranzit itt a Hold fényszögben áll a Plútóval. Nem tervezted, hogy ez a nap lesz a „nagy” nap, de itt van, és minden rendben van.

Ma bezárja az ajtót a kapcsolat előtt, ami jó érzés. Hosszú idő óta először érzed úgy, hogy erő árad az ereidben. Már nem elégszel meg azzal, hogy tologatják vagy áldozattá válsz. Az irányítás napjai mára már a múlté. Lehet, hogy nem tudod, hová tartasz, de legalább te vagy az, aki eldönti, bárhol is legyen az. Hatalmat neked, Bak!

X