Amikor azt mondják, hogy „köszönd meg a szerencsecsillagodnak”, valószínűleg a Kosban járó Chironra utalnak, amely a legcsodálatosabb tranzit, amely mély bölcsességet és helyes gondolkodást közvetít. Ez az az időszak, amikor hivatalossá tesszük a világ számára: Végre tudom, ki vagyok.

Ha tudjuk, hogy kik vagyunk, akkor tudjuk, hogy mire van szükségünk az életünkben, és ez azzal is együtt jár, hogy nagyon világosan tudjuk, mire nincs szükségünk.

Sokan hordozzuk magunkban egy korábbi románc poggyászát; mi a fenéért nem léptünk már túl ezen? Amikor rájövünk, hogy ez a múltbéli kapcsolat, ez az ünnepelt ex nem több, mint egy teher, ami lehúz minket, végre elengedhetjük ezt a holt terhet.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek szórakoztató napjuk lesz március 27-én, hétfőn

A Kosban járó Chiron a gyógyulásról szól, de ahogy mondani szokták, a gyógyuláshoz érezni kell, és ezt fogjuk tenni a november 29-i tranzit során.

A Chiron képviseli a sebeinket, a mentális és érzelmi harci hegeket, és amikor a Kos felpumpálja, ez az út a nagy gyógyuláshoz vezet. Sebek és sebek legyenek átkozottak! Most már készen állunk a továbblépésre. Nemcsak túljutunk egy exünkön, hanem tisztára töröljük a múltat is, hogy szabadon továbbutazhassunk.

A csillagjegyek, akik 2021. november 29-én kezdődő Kosban járó Chiron-korszak alatt túllépnek egy exen.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X