Skorpió (október 23. – november 21.)

Lehet, hogy úgy érezted, mintha 2021-ben a gyűrődésen mentél volna keresztül, de ez csak azért van, mert ez arra volt hivatott, hogy felkészítsen arra, ami 2022-ben vár rád.

Miközben azon töprengtél, meddig kell még megtanulnod ugyanazt a leckét, valójában olyan szilárdan építetted az önértékelésedet, hogy ahogy az új év első napjaiban elkezdesz haladni, rájössz, hogy valójában képtelen vagy úgy tekinteni a dolgokra, mint korábban. Vagy főleg, hogy olyan ember legyél, mint amilyen korábban voltál.

Mivel a Jupiter 2022 nagy részében az öröm és a szeretet ötödik házában tartózkodik, ez azt jelenti, hogy ez az év arról szól, hogy ténylegesen megkapod a jutalmat mindazért a munkáért, amit korábban végeztél. Lehet, hogy ez nem azt jelenti vagy nem úgy néz ki, ahogyan azt gondoltad, de ez nem jelenti azt, hogy valójában nem lesz sokkal jobb a vége.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

Mivel az északi csomópont az elkötelezett kapcsolatok hetedik házában jár, ez azt jelenti, hogy ez az év az az év, amikor ténylegesen hasznosítani tudod az összes korábbi önmunkádat.

Bár kihívás lehet, hogy végre mindent megkapsz, amire mindig is vágytál, még ha nem is attól a személytől, akitől szeretted volna, ez az év nagy változást jelent a kapcsolataidban.

Ez a szerelmi boldogságról szól (nincs többé végtelen sírás), az elkötelezett kapcsolatokról, és arról, hogy valóban meglásd, mi volt a célja mindannak, ami eddig történt. Számíts arra, hogy április elején komolyabbá válnak a kapcsolataid, amint képes leszel belátni, hogy a boldogság, amit érzel, valóban itt van, hogy megmaradjon.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X