3 csillagjegyek, akiknek nagyszerű napjuk lesz február 16-án

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A mai napon a telihold szikrákat fog szórni az életedben. Az Oroszlán a Nap uralkodó jegye. Ez az a jegy, amely leginkább arról ismert, hogy mindenáron a szívét követi. Az élet korai szakaszában ez problémás lehet, mivel nem mindig vezet az örök boldogság felé.

De már nem ugyanaz a személy vagy, aki voltál. Az elmúlt néhány évben végbement fejlődésed egy teljesen más változatot hozott ki belőled. Ez azt is jelenti, hogy készen állsz az élet egy teljesen másfajta felfogására. A mai telihold arra összpontosít, hogy mit kell megváltoztatnod az életedben, hogy nagyobb egyensúlyérzetet teremts.

Ez azt jelentheti, hogy visszaveszel a munkából, hogy felfedezz egy kapcsolatot, vagy elengedsz egy kis egyedüllétet, hogy beiktass egy estét a barátaiddal. A Vénusz és a Mars ma pontosan együttáll, ami a mindannyiunkban lévő férfias és női energiákat képviseli.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek rossz hete lesz, hacsak nem hajlandók kilépni a komfortzónájukból

Ez a Hold lehetővé teszi számodra, hogy megtedd azokat a lépéseket, amelyekkel a külső életed mostantól azt tükrözi, amivé a belső éned fejlődött. Ez az esemény néhány igen szaftos szerelmi pillanatot is hozhat, úgyhogy maradj nyitott arra, ami jön, még akkor is, ha az más, mint amire számítottál.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek