A november egyike azoknak a hónapoknak, amikor bármit is teszünk, vagy milyen átvonulások vannak az égen, mégsem tudunk szabadulni az érzéstől, hogy a sötétség el fog érni minket, és végül elnyel minket.

Három csillagjegy számára, akiknek 2021 novembere nehéz hónapjuk lesz, ez egy lehangoló évszak, függetlenül attól, hogy milyen éghajlaton élnek. A november az év végét, a végkifejletet, a halált, a végeket és a mély, sötét csendet jelképezi.

Kos (március 21. – április 19.)

Ha valaha is volt olyan évszak, vagy csillagjegy, amely az önvizsgálatra van kihegyezve, akkor ez most az. Ez az a pillanat, amikor végigmész mindenen, ami idén rosszul sikerült, kedves Kos. És nem, ez nem jó érzés, de ugyan már – nem is volt ez olyan rossz év, ugye?

A telihold, ami történetesen holdfogyatkozás is egyben, kudarcnak fogja éreztetni veled, mert olyan szigorúan fogod megítélni magad, hogy az már-már nevetséges lesz. Ahhoz képest, hogy általában olyan sokat gondolsz magadról, a hónap közepére nagyon kemény leszel magaddal szemben.

Tudod, hogy hajlamos vagy polarizálni az érzelmeidet, és ebben a hónapban meg fogod törni a saját Richter-skáládat. Csak azt látod, hogy milyen hibákat követtél el, vagy hogy nem váltottad be ezt az elvárást vagy azt az ígéretet.

Légy könnyed – emlékezz arra, hogy ki vagy. Te vagy a háború istene, ne hagyd, hogy azt hidd, hogy kevesebb vagy, mint más… és légy optimista.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Tűz jegyű barátodhoz, a Koshoz hasonlóan téged is érhet a csalódás, hogy idén nem kapod meg, amit szeretnél. A Skorpió Napnak és annak bizonyos emberekre gyakorolt hatásának köszönhetően kellemetlen viselkedést tapasztalhatsz, ami igazán lehangoló számodra.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

A saját viselkedésed nem kérdőjeleződik meg, tényleg mindent megteszel, és ezt te is tudod – ez nem egy hamis elképzelés. De mások viselkedéséért nem te vagy a felelős, és választákos szókincsed miatt ellenségeskedés célpontja leszel mások számára.

A féltékenység mindig elkapja őket, és ha nem ereszkedsz le az ő szintjükre, nem akarják, hogy a közelükben legyél. Ez a hónap arról fog szólni, hogy megőrizzétek a kegyelmeteket, és ne hagyjátok, hogy az emberek a saját személyes poklukba rángassanak titeket.

Amikor már nem lesz szórakoztató, elveszíted az érdeklődésedet, és novemberben sok olyan helyzetet fogsz megtapasztalni, ami annyira távol áll a szórakozástól, hogy könyörögni fogsz, hogy jöjjön a december.

Bak (december 22 – január 19)

Ahogy az év a végéhez közeledik, te is ott leszel a veszteségek és kudarcok ünneplésében. Nagyon maximalista vagy, és céltudatos személyiséged miatt bármi, amit nem jelölsz meg „teljesnek”, azt kudarcnak tekinted. A befejezetlenség a lényege annak, amit a Bakok megvetnek, és mindegy, hogy ez valaki más hibájából vagy a te hibádból történik, nem számít. A munkában a tökéletességre vágysz.

A Merkúr a Mérlegben november 5-én arra késztethet, hogy hazudj valakinek valamiről, amivel inkább nem akarsz szembenézni – és a hazugság gondolata olyan teher számodra, hogy csak bánatot okozol magadnak. Arról nem is beszélve, hogy az év végi blues nagyon is valóságos számodra; tele leszel azokkal az emlékekkel, amiket elvesztettél, és mindazokkal a szép pillanatokkal, amelyeket ezekkel az emberekkel együtt töltöttél.

Szomorú évszak ez számodra, kedves Bak, de ahogy ez elmúlik, pillanatok alatt felemelkedsz és ragyogni fogsz, mint egy profi.

X