3 csillagjegyek, akiknek nehéz lesz a November

A november egyike azoknak a hónapoknak, amikor bármit is teszünk, vagy milyen átvonulások vannak az égen, mégsem tudunk szabadulni az érzéstől, hogy a sötétség el fog érni minket, és végül elnyel minket.

Három csillagjegy számára, akiknek 2021 novembere nehéz hónapjuk lesz, ez egy lehangoló évszak, függetlenül attól, hogy milyen éghajlaton élnek. A november az év végét, a végkifejletet, a halált, a végeket és a mély, sötét csendet jelképezi.

Kos (március 21. – április 19.)

Ha valaha is volt olyan évszak, vagy csillagjegy, amely az önvizsgálatra van kihegyezve, akkor ez most az. Ez az a pillanat, amikor végigmész mindenen, ami idén rosszul sikerült, kedves Kos. És nem, ez nem jó érzés, de ugyan már – nem is volt ez olyan rossz év, ugye?

A telihold, ami történetesen holdfogyatkozás is egyben, kudarcnak fogja éreztetni veled, mert olyan szigorúan fogod megítélni magad, hogy az már-már nevetséges lesz. Ahhoz képest, hogy általában olyan sokat gondolsz magadról, a hónap közepére nagyon kemény leszel magaddal szemben.

Tudod, hogy hajlamos vagy polarizálni az érzelmeidet, és ebben a hónapban meg fogod törni a saját Richter-skáládat. Csak azt látod, hogy milyen hibákat követtél el, vagy hogy nem váltottad be ezt az elvárást vagy azt az ígéretet.

Légy könnyed – emlékezz arra, hogy ki vagy. Te vagy a háború istene, ne hagyd, hogy azt hidd, hogy kevesebb vagy, mint más… és légy optimista.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Tűz jegyű barátodhoz, a Koshoz hasonlóan téged is érhet a csalódás, hogy idén nem kapod meg, amit szeretnél. A Skorpió Napnak és annak bizonyos emberekre gyakorolt hatásának köszönhetően kellemetlen viselkedést tapasztalhatsz, ami igazán lehangoló számodra.

A saját viselkedésed nem kérdőjeleződik meg, tényleg mindent megteszel, és ezt te is tudod – ez nem egy hamis elképzelés. De mások viselkedéséért nem te vagy a felelős, és választákos szókincsed miatt ellenségeskedés célpontja leszel mások számára.

A féltékenység mindig elkapja őket, és ha nem ereszkedsz le az ő szintjükre, nem akarják, hogy a közelükben legyél. Ez a hónap arról fog szólni, hogy megőrizzétek a kegyelmeteket, és ne hagyjátok, hogy az emberek a saját személyes poklukba rángassanak titeket.

Amikor már nem lesz szórakoztató, elveszíted az érdeklődésedet, és novemberben sok olyan helyzetet fogsz megtapasztalni, ami annyira távol áll a szórakozástól, hogy könyörögni fogsz, hogy jöjjön a december.

Bak (december 22 – január 19)

Ahogy az év a végéhez közeledik, te is ott leszel a veszteségek és kudarcok ünneplésében. Nagyon maximalista vagy, és céltudatos személyiséged miatt bármi, amit nem jelölsz meg “teljesnek”, azt kudarcnak tekinted. A befejezetlenség a lényege annak, amit a Bakok megvetnek, és mindegy, hogy ez valaki más hibájából vagy a te hibádból történik, nem számít. A munkában a tökéletességre vágysz.

A Merkúr a Mérlegben november 5-én arra késztethet, hogy hazudj valakinek valamiről, amivel inkább nem akarsz szembenézni – és a hazugság gondolata olyan teher számodra, hogy csak bánatot okozol magadnak. Arról nem is beszélve, hogy az év végi blues nagyon is valóságos számodra; tele leszel azokkal az emlékekkel, amiket elvesztettél, és mindazokkal a szép pillanatokkal, amelyeket ezekkel az emberekkel együtt töltöttél.

Szomorú évszak ez számodra, kedves Bak, de ahogy ez elmúlik, pillanatok alatt felemelkedsz és ragyogni fogsz, mint egy profi.

Talán ezek is érdekelhetnek