Ez a tranzit valóban működik a prezentációnkban; azt mondjuk, amit gondolunk, és alaposan átgondoljuk, mielőtt még elhagyná a szánkat.

A szerelemben némi kihívás elé kerülhetünk, mivel a Vénusz négyszöge az Uránusszal fontos szerepet játszik abban, hogy hogyan fejlődünk a kapcsolatainkban.

Ez az a hét, amikor valami újat tudunk meg a kedvesünkről – olyasmit, amit már régóta tudnunk kellett volna. Ez az információ figyelmeztetni fog minket, és tudatja velünk, hogy vagy maradunk ezzel a személlyel, vagy itt az ideje, hogy elengedjük.

A Hold trinusban van a Vénusszal, mint támaszunkkal, a lehetőséget fogjuk látni, szemben a hátrányokkal. Ez azt jelenti, hogy bármilyen akadály álljon is az utunkba a szerelem szempontjából, túl fogunk jutni rajtuk, és sikerülni fog.

Ezt már olvastad?
Június 8. szerencsés nap a szerelemben a következő csillagejgyek számára

Élvezni fogjuk az újholdat is a Szűzben, ami az összes szűz energiát egy teljesen új szintre emeli. Ezen a héten jól érezzük magunkat a döntéseinkkel kapcsolatban, és a szerelemben úgy érezzük, hogy jogosan választottuk azt a személyt, akivel együtt éljük az életünket.

A Szűz-energia azt jelenti, hogy magas mércét állítunk magunk elé, és ezen a héten sok csillagjegyű ember rájön, hogy csak így vészelhetjük át ezt az időszakot – és meg is érdemeljük.

3 csillagjegyek, akiknek sokat javul a kapcsolatuk augusztus 22-28 között:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X