Skorpió

Egy életre elegendő árulást láttál már, és pontosan ezért tűnik az árulás, amit most fogsz megtapasztalni, rossz viccnek, amikor kimondod a „Ne már megint” szavakat. Itt azonban nincs szó viccről, és május 24-én megtapasztalod a Plútóval szemben álló Holdat teljes erejével, amint feltárja előtted az igazságot, amit már sejtettél.

Igen, ennek valóban köze van a romantikus partneredhez, mivel úgy tűnik, hogy valamit eltitkolhatott előled … valami létfontosságúat, ami a belé vetett bizalmadat érinti. Még az is lehet, hogy téged hibáztat, mintha te lennél az oka annak, hogy „kénytelen volt elárulni téged”, de még ő is rájön, mennyire silány, hogy ilyen módon próbál hárítani. Nem vetted észre, hogy a partnered valójában mennyire gyenge, és ennek a gyengeségnek a mértékét ma, a Plútóval szemben álló Hold idején megmutatja neked.

Bak

Az árulás, amit most fogsz megtapasztalni, olyan égbekiáltó és nevetséges, hogy teljesen meg fogod verni magad, amiért nem láttad előre, hogy ez bekövetkezik. Te és a partnered megbeszéltek valamit „előre”, aminek vagy egy családi vacsorával kapcsolatos találkozóhoz van köze, vagy valamihez, ahol a partnerednek át kell adnia egy üzenetet, amiben mindketten megállapodtatok. Be kell tartania a szabályokat; ha így tesz, minden rendben lesz.

Aztán május 24-én elérkezik a nagy pillanat, és mit tesz a partnered? Mindenki előtt zavarba hoz és elárul téged. A Plútóval szemben álló Hold hívására reagál, és ez valóban szörnyeteggé változtatja őt. A romantikus partnered úgymond a busz alá akar dobni téged, pedig mindketten előre megegyeztek abban, hogy a dolgoknak hogyan kell lezajlaniuk – tiszta hátbaszúrós rosszaság.

Halak

Valamiért egyszerűen tudod, hogy ma valami történni fog, és május 24-én a megérzésed kifizetődik. Az a nyűgös érzés, amivel már néhány hete tisztában vagy? Úgy tűnik, hogy valamire rájöttél, és ennek a romantikus partneredhez van köze. Egy mélyen gyökerező, elkötelezett kapcsolatban nem fordulhat elő árulás. Túl sok vesztenivalód van, ha elárulod a másikat.

A Plútóval szemben álló Hold alatt ez az árulás megnyilvánul, és ez azért sajnálatos, mert az a kár, amit okoz, az egész kapcsolatba kerülhet. Nem vagy hajlandó elfogadni az új feltételeket, hiszen egyiket sem akartad. Sajnos, ez a rossz hír feléd tart, és az a szomorú, hogy tudtad, hogy ez lesz… a csontjaidban érezted. Maradj erős, kedves Halak. Ez is elmúlik.

X