Kos

A gondolat, hogy figyelmen kívül hagynak, majdnem több, mint amit el tudsz viselni, mert nem érted, hogy a világon bárki miért pont téged hagyna figyelmen kívül, és miért akarja veszélyeztetni a jelenlétét az életedben. Teljesen sértőnek találod, ha valaki az életedben önelégülten semmibe vesz téged, és ez ma, 2023. május 25-én fog megtörténni.

A Mars tranzitja során észreveszed, hogy valaki az életedben azt mutatja, hogy nem helyesli a viselkedésedet, és az első reakciód a düh lesz. Hamarosan nagyon dühös lehetsz rá, és úgy írhatod le őt, mintha nem lenne valódi értéke az életedben. Adj magadnak néhány órát, és talán rájössz, mi is történik valójában. Talán van valami igaza, vagy valami más dolga, aminek semmi köze hozzád. Más embereknek is van életük.

Oroszlán

Ha valakinek az arcába kerülsz, nem igazán érdekel, hogy éppen elfoglalt-e vagy valami olyasmit csinál-e, amihez semmi közöd. Május 25-én megpróbálsz valakivel kapcsolatba lépni, talán ezernyi üzenetet küldesz neki, és amikor azt mondja, hogy dolgozik, lyukat fújsz a tetőbe, mert a Mars tranzitja alatt nem érted, hogy lehet, hogy valaki nem tudott helyet szorítani neked a dolgos napjában.

Egyszerűen nem érted; attól, hogy szeretetteljesnek, boldognak és társasági embernek érzed magad, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy mások csak úgy befogadhatnak. Azt az Oroszlán dolgot csinálod, amikor feltételezed, hogy mindenki ott van, hogy támogassa az igényeidet, ha valamit szeretnél. A barátok ma egyszerűen azért nem vesznek rólad tudomást, mert dolguk van. Ha ezt nem érted meg, akkor magadat is megnehezíted. Ezt akarod, kedves Oroszlán?

Halak

Csak azért gondolod, hogy a barátaid nem vesznek rólad tudomást, mert úgy döntöttél, hogy a mai nap csak rólad szól, és ők nem kapták meg ezt az üzenetet. Megsértődsz és sértődöttnek érzed magad. Hogy merészelik, hogy nem hagyják abba, amit csinálnak, hogy veled lógjanak? Nem hallották a szirénhangodat? A helyzet a következő, kedves Halak: a Mars tranzit alatt tévesen fogsz megítélni néhány embert az életedben, és ezzel elfordítod őket.

Lehet, hogy itt-ott mondtál már néhány csúnya dolgot egy-egy barátodnak, és ezen a napon, május 25-én ezek a barátok egyszerűen „nem tetszenek neked”. Nem lehet hisztizni, és elvárni, hogy másnap a bál szépe legyél. Nem mindenki szereti, ha a trónodon cipelgetnek téged. Szállj le a trónról, és talán megkapod a figyelmet, amire szükséged van, de ami a mai napot illeti, próbáld túlélni.

X