3 csillagjegyet vissza akar szerezni az exe április 3-án, a Nap-Lilith négyszög alatt

Oroszlán

Az exed vissza akar téged kapni; érdekel ez téged? A Nap-Lilith négyszög alatt a szívedet fogod ellenőrizni, hogy akarod-e ezt, bár nem fogod tudni letagadni, hogy alapvetően ez MINDEN, amit akarsz … de azért átgondolod.

Nem vagy ostoba, és nem fogod megengedni magadnak, hogy visszalépj, vagy belesodródj valamibe, csak azért, mert is… miért, kedvesOroszlán? Mert szereted ezt a személyt, és minden tőle távol töltött pillanat hideg, kemény és magányos emberré változtatott, aki minden idejét azzal tölti, hogy megpróbálja elfelejteni őt. Nos, most visszatért. Visszatért, mert a Nap-Lilith négyszög arra inspirálja őt, hogy újragondolja az életét, és 2023. május 3-án arra a következtetésre jut, hogy az életének CSAK akkor van értelme, ha te is benne vagy. Hűha, ez az egész dráma … izgalmas, és te akarod a drámát, mert végül is Oroszlán vagy.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Május 3. van, és híre ment, hogy az exed érdeklődne az újraegyesítés iránt. A Nap-Lilith négyzete alatt az első reakciód az lesz, hogy halálra neveted magad, majd amikor ebből magadhoz térsz, megráz a vágy, hogy visszafogadd. Megesküdtél ennek a személynek, kedves Szűz, hiszen ez volt az egyetlen olyan romantikus kapcsolatod, amely igazán a szívedbe hatolt, és ez egy olyan sebezhetőség, amelyben nem biztos, hogy élni akarsz. Mégis … talán mégis szeretnéd?

A sebezhetőség lehetővé teszi, hogy „érezd” az életedet, megtapasztald a szerelmet, és olyan dolgokat tegyél, amiket soha nem mernél megtenni, ha ez a személy nem lenne ott, és nem biztatna állandóan. Az igazság az, hogy az exed jó volt neked, de túlságosan érzelmessé tett. A Nap-Lilith tranzitja alatt ezek az érzelmek visszatérnek hozzád, és azt akarod majd, hogy maradjanak, ami arra késztet, hogy ezt az exet visszavezesd az életedbe. Miért is ne?

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mérleg

Az utolsó dolog, amit tenni akarsz, hogy a szíved újra kockára teszed azért a személyért, akivel elvesztetted a szívedet és az elmédet egy olyan epikus szakításban, hogy már a gondolatától is elolvad a gerinced. Mégis, ez a személy, ez az „exed” valószínűleg az egyetlen ember volt az életedben, aki ennyit ki tudott hozni belőled, és akár beismered, akár nem, szeretted őt, és szeretted azt az élményt, hogy ott volt az életedben.

2023. május 3-án, a Nap-Lilith négyzet tranzitja alatt ez a személy közeledik hozzád, és nagyon józannak fog tűnni. A viselkedése elegáns, könnyed, és mielőtt észrevennéd, hallani fogod azokat a szavakat a szájából… azokat a szavakat, amelyekről azt remélted, hogy soha nem hallod, de titkon teljes lélekkel hallani akartad: „Gyere vissza hozzám.” Az exed nem akar többé az exed lenni, kedves Mérleg. Mit tehetsz?

X