Kos

Itt egy nap, amely felforralja a véred, ha hagyod. Ma fogod megtudni, hogy az exed egy közös barátoddal beszélgetett rólad, és kifejezte érdeklődését, hogy újra összejöjjetek. Lám, lám, hát nem nevetséges? Miért akarna újra összejönni veled? Még több megcsalás? Még több hazugság és szívfájdalom? Ez nevetésre késztet, de június 1-jén már nem csak nevetsz, hanem titkos érdeklődéssel fontolgatod, hogy mit kért tőled.

Még mindig szereted ezt az embert, annak ellenére, hogy szörnyű volt veled. Miért érdekel még mindig, kedves Kos? Még nem léptél tovább? A Hold-Szaturnusz trigon tranzitja alatt úgy érzed, hogy a szokásos sztoikus természeted gyengül; akarod-e ezt a személyt visszakapni az életedbe? és ha igen, miért? Már megint csak rosszat tehet neked… vagy mégsem? Ez a te döntésed.

Oroszlán

Nem tudod, mi a viccesebb, a gondolat, hogy az exed vissza akar téged kapni, vagy az, hogy megrántja a szíved húrjait, és elgondolkodsz azon, hogy ez valóban jó ötlet lenne-e. A Hold-Szaturnusz trigon tranzitja alatt nem tudsz nem emlékezni arra, hogy mit építettetek fel együtt az exeddel, és hogy mennyit fektettetek bele az egész kapcsolat gondolatába.

Annyi közös vonásod van ezzel a személlyel, hogy az olyan napokon, mint a mai, június 1-jei, hajlamos vagy elgondolkodni azon, mi ütött beléd, ami miatt úgy gondolod, hogy jobb lenne külön. De nem! Itt jönnek azok a „más gondolatok”, és velük együtt az emlékek, amelyek a szakítás hivatalossá válása előtt történtek. Tényleg készen állsz arra, hogy mindezt újra átéld vagy megváltoztál? Te változtál? Vissza akarsz térni az exedhez, vagy csak hízelgő, hogy ez jár a fejében?

Bak

Úgy tűnik, hogy az exed visszatért a városba, és össze akar jönni veled. Itt jön az emlékek áradata, a rossz és a jó emlékek egyaránt. Ami ezen a napon, 2023. június 1-jén aggaszt, azok a jó emlékek; olyan jók voltak, ugye? A kellemes emlékek, a szép helyzetek átélése a mai tranzit, a Hold-Szaturnusz trigon eredménye. Nagyszerű életed volt ezzel az exeddel, és hirtelen nehezen emlékszel arra, hogy miért is szakítottatok.

Soha nem tudtad őt „pótolni”, mivel mindig is ő volt az a személy, aki úgy tűnt, hogy „megértett” téged. Ő kívülről-belülről ismert téged; ugyanazokat az értékeket tisztelte, mint te, és ugyanazokat a célokat tűzte ki maga elé, mint te. És mégis szakítottatok. Emlékszel, hogy miért szakítottatok? Megoldódott-e valaha is, és vajon okos ötlet lenne-e újra összejönni vele, akár csak a régi idők felelevenítésére? A mai napot mindezek átgondolásával fogod tölteni, kedves Bak.

X